Gå til forsiden av matoppskrift.no

Blodtypedietten informasjon. Kjøtt. fugl og sjømat.

Oppdatert: Publisert: 16.10.2013 Tema: Forfatter:




Kjøtt og fugl

Matvare


Type 0


Type A


Type B


Type AB

Okse og kalvekjøtt A F N F
Bøffel A F N F
Hjerte A F F F
Lever A F N N
Lam og fårekjøtt A F A A
Vilt kjøtt. Rådyr og elg A F A F
Kylling og høns N N F F
And N F F F
Rapphøns N F F F
Kanin N F A A
Kalkun N N N A
Fasan N F N N
Vaktel N F F F
Svinekjøtt F F F F
Skinke F F F F
Bacon F F F F
Gås F F F F
Røkt, saltet og sprengt kjøtt

F

F

F

F

Sjømat

Matvare


Type 0


Type A


Type B


Type AB

Torsk A A A A
Lysing A F A A
Kveite  A F A F
Sild  A F N N
Makrell A A A A
Gjedde A A A A
Regnbueørret A A N A
Laks A A N N
Sardin og brisling A A A A
Vårsild  A F A A
Stør A N A A
Sverdfisk A N N N
Sik A A N N
Abbor A A N N
Ansjos  N F F F
Karpe N A N N
Musling  N F F F
Krabbe N F F F
Kreps  N F F F
Ål  N F F F
Flyndre  N F A F
Frosk  N F F F
Hyse (kolje) N F A F
Hummer N F F F
Breiflabb N N A A
Blåskjell N F F N
Østers N F F F
Brugde N N N A
Kaviar F F F N
Steinbit F F N N
Skjell F F F F
Blekksprut åttearmet F F F F
Sjøørret A A A
Hai N N N
Krøkle N N N
Reker F F F
Tiarmet blekksprut F F N N
Tunfisk N N N A
Strand snegler F A F A
Sjøtunge A F A N
Kamskjell F N N
Havskilpadde F F F
Røkt laks

F

F

F

F






Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2763


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!