Gå til forsiden av matoppskrift.no

Dolly´s Italienske vri!

Oppdatert: 15.03.2005 Publisert: 15.03.2005 Tema: Pizza Forfatter: Fotograf: Knut Pettersen




Mange har vel sett reklamen for Dolly Dimples på TV i det siste, hvor deres italienske nysatsning presenteres. Det samme gjorde vi og derfor fant vi ut at dette måtte testes, så vi dro på Dolly i Kristiansand og spiste Italiensk Pizza.

Menyen

Menyen er altså utvidet med hele 8 forskjellige italienske tallerken-pizza med tynn og sprø bunn. Alle disse har mozzarella ost på.
Det er 3 stk vegetarpizza som:
Margherita med ost og tomatsaus,
Quattro med ekstra fetaost og parmesanost, og
Vegetariana med tomatskiver, oliven, sjampignon og basilikumpesto i tillegg.

I tillegg til 5 andre pizzaer som:
Vivaldi med artisjokkhjerter, oliven, sjampignon og skinke,
Parma med parmaskinke, tomatskiver, parmesanost og ruccola,
Prosciutto og Pepperoni med henholdsvis skinke og pepperoni, og til slutt
Pollo med røkt kyllingbryst og vårløk.

Pizzaene koster rundt 100 kroner og passer for 1 person som ikke er altfor sulten.

Pizzaen

Vi bestilte 1 Vivaldi og 1 Pollo. Det første som slo oss var den sprø bunnen. Dette var rene lefsa, veldig tynn og nesten hard. Dette er perfekt for de som liker tynt og sprøtt.
Pizzaen kommer på en tallerken for hver, med kniv og gaffel. Men det er ikke så lett å kutte i noe som er så sprøtt, så fingrene er gode å ha.
Fyllet var ikke overdådig, men med overraskende mild smak, så her er det nok rom for mer smak....
Vivaldi var noe smakløs og artisjokkhjerter er ikke det mest appetittelige å ha på en pizza, mens Pollo smakte mye mer og var klart den beste av disse 2.
Nå skal det sies at man kan få tilbehør til som feks dressing, som sikkert sørger for mer smak.

Konklusjon

Utseendet ser akkurat ut som det skal. Smaken noe tam, men vi har jo bare prøvd 2 av de 8. Men det er kanskje lurt å sikre seg med noe tilbehør.
Størrelsen er og litt liten er du veldig sulten.
Så er du sulten, glad i smakfull og saftig pizza, så bestill den vanlige pizzamenyen, disse er jo som sagt før Norges beste pizzaer. Men kanskje når den italienske får smakt seg til etterhvert, da så....

Men liker du tynn og sprø bunn, sammen med enkelt fyll så er dette noe for deg.
Men nå er undertegnede en noenlunde habil pizza spiser med erfaring fra flere land, bla Italia, så smaken må sitte skal det bli toppscore.

Men, men Bon Appetit....




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:544


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!