Gå til forsiden av matoppskrift.no

Filetering av fisk

Oppdatert: 11.05.2014 Publisert: 06.05.2014 Tema: Fisk Forfatter: Fotograf: www.freeimages.com Kilder: ICA




Det å filetere fisk krever som regel litt teknikk, men har du den rette kniven og litt tålmodighet så er du langt på vei. ICA har 3 videoer på youtube som beskriver filetering av flyndre, laks og torsk. Se og lær hvordan du får fine, benfrie fileter!

PS:
Vi bruker en bøyelig filetkniv fra Victorinox. Filékniv Flexibel. Dette er etter min mening veldig viktig. Er ikke kniven fleksibel blir det bare vanskelig å få fine fileter. Andre knivmerker har og slike filetkniver.
Lykke til.

Filetering av Laks



Filetering av Torsk



Filetering av Flyndre








Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2891


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!