Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:
Du er her :: Hovedsiden :: Artikkelstart :: Grandiosa på sprø meksikansk ::

Grandiosa på sprø meksikansk

Grandiosa Nacho er Stabburets aller siste pizzamedlem. Med fengende meksikansk sang og rytmer introduseres Nacho til melodien av "Respekt for Grandiosa".
Det er Lars Kilevold som har laget reklamelåta for Lørdagspizza som lå 17 uker på VG-lista sist den herjet landet i 2006. Nå er det klart for en ny runde med hit-en som denne gangen synges på spansk-norsk.

- Vi vet hvor stort meksikansk mat er i Norge og kommer med en pizza rikelig toppet med tacokrydret kjøttdeig, ost og sprøe nachoschips. Vi gjør det samtidig på folkelig Grandiosa-vis, noe som betyr med en mild og god smak alle vil like, sier Grandiosa-sjef Ingrid Rønneberg Næss.
Pizza toppet med sprø nachochips har så langt ikke vært tilgjengelig i norsk dagligvarehandel. Denne gang kommer den nye Grandiosaen i en pakke med to.

- Vi tror Nacho er en fulltreffer og så god at du rett og slett ikke får nok av den. Derfor er det like greit å kjøpe to av gangen. Vi forventer at nykommeren kjapt vil ligge meget høyt på salgslistene, sier Rønneberg Næss.

Grandiosa er så langt solgt i over 400 millioner eksemplarer siden den første pizzaen rullet ut fra fabrikken på Stranda i 1980. Nordmenn spiser ca. 4,9 kg i året og ligger på verdenstoppen i pizzaspising. Totalt selges det dypfryst pizza i Norge for over 1, 8 milliarder, hvorav Grandiosa utgjør halve salget.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.

LavFODMAP - En komplett håndbok for deg med sensitiv mage

LavFODMAP - En komplett håndbok for deg med sensitiv mage

For å lykkes med LavFODMAP trenger du mer enn bare oppskrifter! Denne boka er veien til en ny hverdag med mindre mageplager og mer energi. Du blir ledet steg for steg gjennom forberedelser og gjennomføring av dietten. Finn ut hva du tåler og ikke tåler, og oppdag et kosthold som passer for akkurat deg.
Jeg har selv slitt med mageplager i mange år og vet hvordan forstoppelse, oppblåst mage, gass og mageknip tapper deg for energi. Jeg vet hvilke utfordringer du kan møte når du skal legge om kostholdet. Jeg vet hvor frustrerende det er å ikke finne årsak til plagene. LavFODMAP-kostholdet har gitt meg kvelds-tiden tilbake.

Før ble ettermiddagene tilbrakt på sofaen med lite energi og oppblåst mage. Nå har jeg mindre mageplager og overskudd til å trene og være mer sosial. Har du prøvd å bli kvitt mageplane før, er du kanskje blitt overveldet av lange lister over matvarer du skal unngå.

Denne boka viser deg at det ikke trenger å være så vanskelig. FODMAP-vennlig mat er både velsmakende og enkelt å lage!

Boka er basert både på min faglige bakgrunn som ernæringsfysiolog og egne erfaringer med lav FODMAP-kostholdet. Den er resultatet fra hundrevis av timer på kjøkkenet, samtaler og erfaringer fra andre jeg har hjulpet og et uttall eksperimenter for å finne maten som både smaker godt og er magevennlig.

Det er mine beste tips, råd og oppskrifter samlet! Her får du alt du trenger for å redusere mageplagene dine. Nå er det bare opp til deg å gjøre endringene som skal til!
Julianne Lyngstad er IBS-pasient, ernæringsfysiolog og kanskje Norges fremste apostel for lavFODMAP- dietten.

Gjennom nettstedet Lyngstad Ernæring inspirerer og hjelper hun andre til få et bedre liv med mindre mageplager.
Og ikke minst er hun rasende flink til å lage sunn, god og magevennlig mat!

AnnonseKlikk her for mobilversjonen av artikkelen.

Intern:2374

FAKTA/BYLINE
Publisert: 27.01.2012
Oppdatert: 05.02.2012
Tema: Pizza
Fotograf: Stabburet
Kilder: PRM Stabburet


Meld deg på nyhetsbrev