Gå til forsiden av matoppskrift.no

Iskyss fra Cognac

Oppdatert: 30.04.2009 Publisert: 30.04.2009 Tema: Konjakk Forfatter:




Rémy Martins nyeste cognac ” Cœur de cognac” skal helst serveres med is.
Nyvinningen er nemlig en såkalt Fine Champagne Cognac, en betegnelse som er forbeholdt Cognac som består av druer fra de beste områdene i Cognac-distriktet - henholdsvis Grande- og Petite Champagne. Derav navnet Cœur de Cognac, som kan oversettes med ”hjertet av Cognac”.
Når den serveres på is dempes alkoholen, mens smaken og aromaene blir fremhevet. Dette resultatet kan du bare få med cognac fra Petite og Grande Champagne destillert med bunnfall.
Cœur de Cognac drikkes gjerne som aperitiff i et rocksglass med is.
Rémy Martin Cœur de Cognac blir tilgjengelig på Vinmonopolet fra mai 2009.

Rémy Martin Cœur de Cognac
Pris: 630,-
Alkohol: 40 %
Polnummer: 51387 (bestillingsutvalget)
Vurdering: Ravgyllen farge. Myk duft av modne sommerfrukter. Silkemyk og lang smak.

Om Rémy Martin:

Rémy Martin ble grunnlagt i 1724. Rémy Martin er den eneste av de store Cognac-husene, som har bevart sin uavhengighet. Rémy Martin VSOP er verdens mest solgte VSOP. Det er en Fine Champagne Cognac, en betegnelse som er forbeholdt Cognac som består av druer fra de beste områder i Cognac-distriktet - henholdsvis Grande Champagne og Petite Champagne. Rémy Martin har sitt eget bøkkerverksted som fremstiller fatene av limousineik.




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1579


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!