Gå til forsiden av matoppskrift.no

Lekkermataften på Røyland Gård

Oppdatert: 15.09.2007 Publisert: 15.09.2007 Tema: Fest Forfatter: Fotograf: Frank Sagstuen




Høsten er over oss og på Røyland holder vi på å forberede årets arrangement.
I tillegg til at vi har åpent for grupper som vi pleier, har vi kvelder med vanlig bordbestilling.

Først blir det ”lekkermataften” 27 oktober og 24 november.

Lekkermat er en kveld med fokus på sansene Det blir matkunst i form av en spennende 6 retters meny, billedkunst med Olaf Storø og Henning Vik, poesi og ikke minst musikk med sopransaxofonist Tore Ljøkjel.
Han gir oss stemning og holder konsert både ute og inne.

Menyen

6 - retters meny

Til denne menyen tar vi opp gamle norske mat- og drikke tradisjoner.
Vi bruker gode lokale råvarer og komplimenterer alle rettene med øl og matbrennevin.
Det er selvsagt mulig å få annet drikke til.

*Røylands appetittvekker.
Lokal spekemat, lefse og marinert ost
- Løiten ***

* Pepperglasert roastbeef av vilt, med syltet sopp, salat og ripsgele
- Gammel oppland

* Kremet potetsuppe med bacon
- Fru Lysholm

* Sukkersaltet ørret med sennepskremet eple og fenikkelsalat
- Lysholm Linie

* Langtidsbakt lammebog og lammepølse, med en frikasè av rotgrønnsaker og kraftbakte poteter
- Gammel smaladram

* Himmelsk vanilje dessert med krydder.
- Akevitt likør

Julebord

Kom og opplev et annerledes julebord, med god stemning og nydelig hjemmelaget mat! I tråd med norske mattradisjoner byr vi på skikkelig spekemataften med rømmegrøt og mye annet godt tilbehør. Til dessert blir det god hjemmelaget bakst.
Asbjørn Svendsen, spiller gitar og synger gamle slagere for oss.

For mer informasjon ring oss eller se www.roylandgard.no

Med vennlig hilsen
Marit & Frank Sagstuen
www.roylandgard.no.
Tlf +47 37 27 81 79, +47 91 62 46 64

Om Røyland Gård

Helt nygifte flyttet Frank og Marit Sagstuen fra Kristiansand til den idylliske gården Røyland på Engesland i 1979. Marit var 19 år og Frank var 23 år og sammen hadde de en drøm om å leve det gode liv på landet. De har gradvis bygget opp gården Røyland fra å være en gård med standard fra 1950- tallet til å bli en praktgård med mange aktiviteter og flere arbeidsplasser.
Dette er de blitt hedret for i form av BU prisen 2004. Allsidighet er et nøkkelord i det tilbud som finnes på Røyland gård. Det er i dag mulig å få skreddersydd program som passer akkurat for deg og din bedrift.
På Røyland har vi en allsidig drift med fokus på mennesker, dyr, kultur og natur.
Vi ønsker at alle som besøker gården og miljøet rundt den vil få en opplevelse av harmoni, glede, felleskap og aktivitet.





Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1162


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!