Gå til forsiden av matoppskrift.no

Martini Rosé med en smak av sommer

Oppdatert: 25.05.2009 Publisert: 25.05.2009 Tema: Rødvin




I disse dager får nordmenn tilgang på den nye italienske Martini-nykommeren, Martini Rosé. Rosévinen er laget av druer hovedsakelig fra distriktene Piemonte og Veneto i Italia. Smaken er fyldig, forførerisk, søt og aromatisk og har en balansert og behagelig cuvée, der fylden av aromatiske druesafter er i perfekt harmoni med friskheten fra mer fruktige viner.
Vinen kjennetegnes av en behagelig duft som minner om sitrusplanter, salvie, hyll og ferskentrær, med subtile aromaer av fiol og villroser. – Hva mer kan man ønske seg når tilværelsen skal nytes en sommerdag? Spør markedssjef i Bacardi Norge Marius Vesterby.
Vinen har blitt mottatt med svært gode tilbakemeldinger og Vesterby legger ikke skjul på at forventningene til Martini Rosé er store.

- I fjor økte salget av rosévin i Norge med hele 74% i juli sammenlignet med samme måned året før. Vi regner med at Martini Rosé vil være med på å øke rosévinens popularitet ytterligere, sier Vesterby om vinen som blir regnet som lillesøsteren til landets mest solgte musserende vin, folkefavoritten Martini Asti. – Martini Rosé vil bli en stor suksess i det norske markedet, sier han.
Martini Rosés lette karakter passer perfekt som aperitiff og velkomstdrink. I tillegg er den et harmonisk følge til kylling, tunfisk og grillet hvit fisk.

Server avkjølt – nyt boblene!

Martini Rosé bør serveres ved 8-10 grader, og kan gjerne legges i kjøleskapet i 4-5 timer før servering. Flasken åpnes forsiktig, og vinen serveres i Coppa eller Flute-glass.

Fakta:

Martini Rosé
Varenr. 56957
Pris 109,90
Vol. 75cl




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1593


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!