Gå til forsiden av matoppskrift.no

Matcirkus for folk flest 5.- 10. februar 2008 i Kristiansand

Oppdatertdato: 04.02.2008 Publisert først: 04.02.2008 Tema: Fest Forfatter:


Det er igjen duket for matcirkus i Kristiansand. Dette arrangementet som går over 6 dager har flere godbiter som kan være lurt å få med seg.
Det er andre året nå hvor dette arrangementet setter sitt preg på byen, med sine litt utradisjonelle mat/drikke aktiviteter.
Arrangementet som er ett samarbeid mellom restauranter, medier, kommunen, leverandører mm, vil i år fylle 6 dager med mange forskjellige arrangementer.
Her vil du finne alt fra gratis smaksopplevelser på fellesarenaer til eksklusive fem-retters som må forhåndsbestilles. Det er arrangement for alle og mer bedrifts/gruppe rettede arrangementer.

Program

Det er ett fyldig og variert program, med alt fra matfilmer på fønix til eksklusive menyer servert av byens kjente kokker. Her er gratis prøvesmakinger, matshow og underholdning rettet mot det mat og drikke interesserte publikum.

Gjennom hele uka blir det arrangementer på Ernst Hotell, Hotell Norge, Bølgen og Moi restaurant, på torvet, i markens, Kick, kanonmuseet, dyreparken, fiskebasaren og mange flere. Det blir matcirkustelt i markens med flere innslag, frokost i lillemarkens flere dager, felles arrangementer på kick med mye artig, ekslusive nytelser på Bølgen og Moi, matstafett på flere restauranter mm. Følgende restauranter har egne tilbud denne uka.
Bakgården, Bølgen & Moi, Fiskeeksperten Reinhartsen, Glipp, Kjesk, Clarion Ernst Hotel, Hotel Norge, Kick, Havana, Herlig Land, Harvey's, Heat, Måltid i Agder, frk Larsen, Dampen, Dyreparken og Kjøkkenskapet.

Last ned følgende filer i pdf format med program:

Felles program:
Program for Herlig land:
Ostekurs på Frk Larsen:
Menyen fra Ernst Hotel:
Oppskriften på matcirkusbrødet :

Vår medarbeider vil følge en del av arrangementene og vi vil formidle hans betraktninger i senere artikler.
Så da sees vi på cirkus!

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1267

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.