Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:
Du er her :: Hovedsiden :: Artikkelstart :: Melkebonden nær deg engasjerer ::

Melkebonden nær deg engasjerer

Som du sikkert har sett har Tine lansert nye melkekartonger der de presenterer en melkebonde i ditt distrikt: – Undersøkelser vi har utført etter lanseringen viser at kartonger, reklamefilmer og annonser er blitt tatt svært godt imot av norske forbrukere.

Det sier Hege Holter Brekke som er konserndirektør for Tines markedskategorier. – Etter noen måneder med de nye kartongene over hele landet synes folk å sette pris på måten vi løfter frem grunnfjellet i Tine, nemlig eierne våre – melkebøndene. Vi ser frem til de første etterrettelige salgstallene på nasjonal basis som vil gi uttrykk for hvordan tiltaket har påvirket salget i butikk, sier hun.

– Er dette med «sporbarhet» – altså at forbruker føler hun eller han vet hvor produktet kommer fra – en viktig faktor for Tine i denne markedsføringen?

– Vi får tilbakemeldinger både i dagligtalen og i digitale kanaler at vi har truffet godt på en regional og patriotisk nerve. Melk engasjerer nok en gang. Folk synes historiene om gårder, kyr og melkebønder er spennende og samtidig lærerik lesing. Det gir helt klart en følelse av nærhet og kunnskap om opprinnelse. Barn – og faktisk også mange voksne – setter også stor pris på appen vi har utviklet som gir deg snakkende kuer på frokostbordet, smiler Hege Holter Brekke.

– Hva ville dere oppnå med denne kampanjen? Og hva mener dere dere virkelig har oppnådd?

– En av hovedhensiktene bak tiltaket var et ønske om å speile at folk bryr seg om melk i alminnelighet og regional melk i særdeleshet. I tillegg har vi fått noen diskusjoner med litt temperatur på. Temaer som særlig diskuteres er språkbruk/valg av språkform samt den geografiske inndelingen av "Melke- Norge".

Dette engasjementet er vi veldig glade for da det det gir oss anledning til å trimme konseptet slik at det treffer enda bedre når vi kommer med et nytt og oppdatert design til våren, sier konserndirektør Hege Holter Brekke.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.

LavFODMAP - En komplett håndbok for deg med sensitiv mage

LavFODMAP - En komplett håndbok for deg med sensitiv mage

For å lykkes med LavFODMAP trenger du mer enn bare oppskrifter! Denne boka er veien til en ny hverdag med mindre mageplager og mer energi. Du blir ledet steg for steg gjennom forberedelser og gjennomføring av dietten. Finn ut hva du tåler og ikke tåler, og oppdag et kosthold som passer for akkurat deg.
Jeg har selv slitt med mageplager i mange år og vet hvordan forstoppelse, oppblåst mage, gass og mageknip tapper deg for energi. Jeg vet hvilke utfordringer du kan møte når du skal legge om kostholdet. Jeg vet hvor frustrerende det er å ikke finne årsak til plagene. LavFODMAP-kostholdet har gitt meg kvelds-tiden tilbake.

Før ble ettermiddagene tilbrakt på sofaen med lite energi og oppblåst mage. Nå har jeg mindre mageplager og overskudd til å trene og være mer sosial. Har du prøvd å bli kvitt mageplane før, er du kanskje blitt overveldet av lange lister over matvarer du skal unngå.

Denne boka viser deg at det ikke trenger å være så vanskelig. FODMAP-vennlig mat er både velsmakende og enkelt å lage!

Boka er basert både på min faglige bakgrunn som ernæringsfysiolog og egne erfaringer med lav FODMAP-kostholdet. Den er resultatet fra hundrevis av timer på kjøkkenet, samtaler og erfaringer fra andre jeg har hjulpet og et uttall eksperimenter for å finne maten som både smaker godt og er magevennlig.

Det er mine beste tips, råd og oppskrifter samlet! Her får du alt du trenger for å redusere mageplagene dine. Nå er det bare opp til deg å gjøre endringene som skal til!
Julianne Lyngstad er IBS-pasient, ernæringsfysiolog og kanskje Norges fremste apostel for lavFODMAP- dietten.

Gjennom nettstedet Lyngstad Ernæring inspirerer og hjelper hun andre til få et bedre liv med mindre mageplager.
Og ikke minst er hun rasende flink til å lage sunn, god og magevennlig mat!

AnnonseKlikk her for mobilversjonen av artikkelen.

Intern:2501

FAKTA/BYLINE
Publisert: 30.07.2012
Oppdatert: 15.08.2012
Tema: Melkemat
Forfatter:
Fotograf: Baker og konditor nr 4-2012


Meld deg på nyhetsbrev