Gå til forsiden av matoppskrift.no

NM i grilling 2009

Oppdatert: 19.08.2009 Publisert: 19.08.2009 Tema: Grilling Forfatter: Fotograf: Lars O'Meier




Grillens Holmenkolldag, Alle Grillteams Cupfinale, Grillingens 17. mai, Den Store Grillfesten, Grillmesterskapet - Norgesmesterskapet i Grilling!
Nå er dagen her igjen. Lørdag 22. august i Birkelunden i Oslo. 25 grillglade lag fra hele landet stiller i denne brennhete konkurransen. Konkurransen er et seriøst mesterskap og løssluppent grillshow på samme tid. Det er åpent for hvem som helst som vil danne et lag, og delta. Lagene må selv stille med utstyr, og alle typer griller kan brukes. Det blir kåret Grillmestere i hver av de følgende disiplinene, og det laget som har høyest, sammenlagt poengsum for alle disiplinene blir kåret til Norgesmester i grilling 2009. De første innleveringene skjer kl. 11.00, og premieutdelingen starter kl. 17.00.
  • Beste burger
  • Grilltallerken, hvor hovedingrediensen består av lammecarrê
  • Utfordringen, ett stykke kjøtt og to typer grønnsaker
  • Storfe mørbrad
  • Spareribs (Baby back Ribs)
  • Beste hjemmelagde grillsaus/marinade, som leveres sammen med spareribs
  • Triveligste og ryddigste lag, bedømming av grill-lagets stand og arbeid
Alle konkurransebidragene blir bedømt av både en fagjury og en folkejury. Premiene vil, som alltid, være rause, både i antall og størrelse. Publikum belønnes med smaksprøver i fleng.

Konkurransen:

  • Beste burger: fra kl 11.00 til 11.55 med 5 min. intervall.
  • Grilltallerken m/lammecarré: fra kl 12.00 til 12.55 med 5 min. intervall.
  • Utfordringen: fra kl 13.00 til 13.55 med 5 min intervall.
  • Storfemørbrad: fra kl 14.00 til 14.55 med 5 min intervall
  • Spareribs m/grillsaus marinade: fra kl 15.00 til 15.55 med 5 min. intervall.





Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1682


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!