Gå til forsiden av matoppskrift.no

Oslo øl og matfestival fra 17 til 21 juni

Oppdatert: 15.06.2009 Publisert: 15.06.2009 Tema: Øl Forfatter: Fotograf: Freeimages.com Kilder: Hjemmesiden til Oslo øl og matfestival




Oslo øl og matfestival arrangeres 17. – 21. juni i Sofienbergparken på Grünerløkka, sentralt i Oslo. Det er åpent fra klokka 13:00 til 23:00 alle dager.
Her er det øl og mat i lange baner med gratis inngang.

Hva skjer!

Mange bryggerier og mikrobryggerier er til stede. Flere andre som har tilknytning til denne bransjen. Flere produsenter av spekemat, ost og annen tradisjonsmat er til stede, både kortreist og langreist.
Det vil holdes flere foredrag og kåserier rundt temaene. Flere tilstelninger og informasjonsmøter. Det blir markedsplass, informasjon, masse god mat og drikke, og mye annet som skjer.
Det er og utendørsscene med musikk.

Eksempel på meny i serveringsteltene

Onsdag
Norsk økologisk spekemat med gårdssmør/flatbrød og melon
Torsk med timian-potetpurre, asparges og soyjalimesmør.
Grand sjokolade-dessert.

Torsdag
Bjørkerøkt laks med løyromkrem og urtesalat
Entrecôtemed bakte rotgrønnsaker og basilikumviege
Pannacotta med marinerte bær

Fredag
Norsk økologisk spekemat med gårdssmør/flatbrød og melon
Bacalao nordica à la Kristiansund
Norske gårdsoster med ingefær og eplekompott

Lørdag
Vitello tonato av norsk gjøkalv
Svinenakke glasert med mørkt øl kålrotpurre og bakt fennikkel
Norske gårdsoster med ingefær og eplekompott

(Forbehold om endringer)

Om øl og mat

Sitat fra nettsiden Øl og mat
Espen Smith (arr. sjef) og Geir Oterhals (prosjektleder) er gründerne av Øl og Mat 09. Espen er kjent som Norges fremste ølekspert og har gitt ut en bok om øl. Han skriver også artikler og kåserier,om øl og brennevin. Geir har lang erfaring med arrangementer som by:Larm, Musikkfest Oslo og EM/VM på storskjerm på Kontraskjæret.
På Øl & Mat 09 får du et vidt spekter av smaksopplevelser av øl med og uten alkohol, mat og akevitt. Vårt fokus er “Øl i mat, øl til mat”.
Våre grunnleggende verdier er kvalitet og “feelgood”. Slik vil vi at dere skal oppfatte arrangementet før, under og etter!
“Lev som du vil, men la meg aldri finne deg med et glass vin til sursild”! Fra Det hemliga sällskapet av Claes Hylinger




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1625


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!