Gå til forsiden av matoppskrift.no

Svar på kommentarer og spørsmål som er kommet inn til meg Mars 2013

Oppdatert: 21.03.2013 Publisert: 20.03.2013 Tema: Forfatter:




Som dere har sett og kommentert, har det i en periode ligget en kommentar boks på nettsidene, dvs på alle oppskrifter hvor dere kunne legge inn forslag til forbedringer, samt ris og ros.
Denne har blitt flittig benyttet og jeg går her gjennom det som er kommet inn. Noen kommentarer går på de enkelte oppskriftene, men de overlater jeg til kommentarfunksjonen gjennom Facebook. Det kom og inn en del svært usaklige kommentarer, men de hopper jeg rett og slett over. Jeg tar kommentarene her pr kategori.

Reklame på nettsiden

Dette er ett område med mange klager. Følgende har kommet inn:
  1. Siden er et rotet sammensurium av reklame og oppskrifter, der oppskriftene ser ut til å tape kampen om oppmerksomhet og plass. Det virker som reklamen er blitt det viktigste. Det er synd.
  2. ...mindre reklamer..:)
  3. Rotete siden. Må konse for i det hele tatt finne oppskriften. ALT for mye fjas rundt omkring.
  4. Bra Side, men få vekk reklamen!!!
  5. Mindre reklame!!...
  6. Bort med reklamen fuck off
  7. Er dette en nettbutikk for dameklær eller er det et sted for matoppskrifter?
Svar:
Jeg jobber med dette og prøver så godt jeg kan å unngå dårlig reklame. Men! Nettsidene er en fulltidsjobb og jeg er nødt til å ha inntekter. Uten inntekter blir sidene lagt ned. Mine konkurrenter har store eiere og andre inntekter, men så lenge jeg ikke har det så må jeg ha inntekter fra reklame. Det er tidligere prøvd med brukerbetaling av andre, men det er ikke populært.
Om dere lurer på hvem som står bak og eier andre matsider, så slå de opp i www.proff.no, så kan dere se hva jeg kjemper imot.
Reklamen min er det et tredjepartsfirma som tar seg av og jeg har ikke helt kontroll over hva som vises til enhver tid.

Men jeg klarer å levere en unik tjeneste her i Norge med oppskrifter, næringsinnhold og priser, som ingen andre kan. Og det gjøres med minimale midler og masse entusiasme for mat og ernæring, og ikke minst takket være dere trofaste lesere.

Design

  1. flott opplegg med gode oppskrifter
    vil bare nevne at det er fint med en tittel og vis dere bruker en annen farve en rosa. Vennlig hilsen kokken Jan Granneman
  2. Dere bør ta bilder med og litt mer oversiktlig overskrift. Det var uoversiktlig med ingrediensene på siden. Jeg aner ikke hvordan dette ser ut, så dere bør ha bilder med også. Dere har mye å jobbe med, men stå på! Til dere forandrer siden kommer jeg tilbake, men foreløbig er jeg på andre oppskrift sider.
  3. Du kan begynne med å fikse dette kommentarfeltet. Det forkludrer hele siden på Google Chrome ;-) Mvh Morten
  4. Flere skrivefeil i denne artikkelen. Man skjønner hva dere mener, men det burde kanskje være litt mer profesjonelt når dere er en såpass stor side?:)
  5. Super rotete side! Gikk inn og ut av den flere ganger for trodde jeg var kommet inn på feil nettside, da det var vesker og reklame over alt. Mens de jeg skulle se det var så vidt synlig og spredt utover hele siden uten sammenheng!! Lurer veldig hva dere tenker?! Ikke for å være slem, men dere burde skaffe dere en ny person til å designe layout.
Svar:
  1. Dette er ordnet!
  2. Redesign av hele nettstedet vil gjøres i løpet av året. Jeg vil høre på dere og tar gjerne imot flere forslag
  3. Når jeg har forandret noe på side designet, vil det første gang i deres nettleser se rart ut når dere går inn på samme side. Prøv med F5
  4. Sånn er det bare, jeg er bare ett menneske uten korrekturleser. Men mye er innsendte oppskrifter fra dere og andre.
  5. Igjen skal hele nettstedet redesignes, så vent og se. Men det koster både tid og penger. Og jeg lover at sidene skal bli mindre rotete.

Bilder:

  1. Hadde kanksje gjort seg med et bilde av kaka?? Annette
  2. Ha med bilder av oppskriftene
  3. Ha med noen bilder så folk lettere kan se hva det er.
  4. Hadde vært greit med et bilde av retten.

Jeg er igang med å ta flere bilder og legge ut større bilder. Det tar tid men øker jevnt og trutt.
Pr i dag er det 8349 oppskrifter som har bilde. Av disse er det 256 stykker som har stort bilde.

Teknisk kommentarer/karakter + div

  1. Hei. Skulle gjerne kunnet sendt oppskriften på Mail med et lite tastetrykk fra mobilen el paden
  2. Vil gjerne se hvor mange som har gidd karakter til oppskriftene... :)
  3. Hadde vært greit med rangering av oppskrfter etter kommentarer :)
  4. Hei prisen på denne retten er feil- Kveite er svært dyrt. Så dette er misvisende. Liv
  5. skjønner ikke poenget med så avanserte ingredienser som dr.oetker ekte bourbon vaniljesukker?
  6. HEI:)DET ER MYE LETTERE Å MÅLE I DL ENN GRAM:)
  7. skjønner ikke noe av den elendige ny norsk tullet!!! Venligst bruk bokmål!!!!
  8. Her MÅ vedkommende som skriver oppskriften lære seg norsk grammatikk. Det er ingen sammenheng i Fremgangsmåte. Dette var forferdelig å lese.
  9. Finnes det en liten knapp man kan trykke på for å få ut oppskriften i utprint? Det hadde vært nyttig. Evt at man enkelt kan lagre sine favoritter på egen side.
  10. Dere kunne skrive hvor mye resultatet veide, så kunne man sammenligne med næringsinnhold for 100 gram
  11. Hei, jeg savner at det ikke går an å søke oppskrifter etter poengsum/karakter de har fått. For eks. Ser jeg aldri på oppskrifter med karakter 3, derimot prøver jeg mange over 5...
  12. jævla dårlige oppskrifter vi får her da....
svar:
  1. Dette er notert. Jeg hadde en slik funksjon før, skal se på det.
  2. Før musen over karakterene i toppen og du ser det.
  3. Vrient å få til så lenge kommentarene går gjennom Facebook.
  4. Prisene jeg bruker er ett snitt fra forskjellige butikker, og full pris vs tilbud. Akkurat for kveite er det hentet fra 7 butikker og med snittpris på kr 207.- Disse prisene oppdateres hele tiden og jeg prøver å få en snittpris som blir riktigst mulig.
  5. Oppskriften er fra Dr Oetker
  6. Her er delte meninger. Men gram er det letteste ved utregning av innhold og pris.
  7. Ingen kommentar
  8. Jeg er bare ett menneske uten korrekturleser. Men mye er innsendte oppskrifter fra dere og andre.
  9. Denne er på siden. Ikon som printer. Favoritter krever login system, dette kommer.
  10. Her er det mye arbeid å gjøre ser jeg. Tar det til etterretning.
  11. Søkeresultat viser poeng og kan sorteres med klikk på overskrift.
  12. Ingen kommentar. Men slike kommentarer kom det masse av, men det er bakdelen med anonymitet.

Skryt

Heldigvis er det noen som syns jeg gjør en god jobb, selv om de ofte drukner i de negative kommentarene. Tusen takk til dere alle og spesielt Marianne, Liv og Ketil. Jeg er veldig glad for konkrete forslag.
  1. Kjempe bra side!! Fortsett det gode arbeidet! :D
  2. Jeg synes i grunn det er en veldig bra side! Eneste er at den ofte er litt treig, i motsettning til de fleste andre sider her. Men hvor det problemet ligger vet ikke jeg.
    Flott med så mange oppskrifter samlet på ett sted! - Marianne -
  3. Dette er et super mat side
  4. hei delig mat men kan dere lage videoer og opscriften
  5. Bra side
  6. kan jo lage siden mere ryddig og ha en enkel søkemotor istedet for flere. Ellers så er det en fantastisk side.
    Snart bedre en matprat sitt opplegg. Fortsett i denne stilen så blir dette konge.
  7. Hei Knut
    Fint at du har kommet med beregning av alle oppskriftene. Det er nyttig og veldig bra.
    Synes kanskje dette blir noe detaljert med desimaler. Det vanlige er at vi runder av til hele tall. Da blir det enklere å forholde seg til. Når det gjelder Selskapssjokladekake er det noe forvirrende å kalle hele kaken for 1 porsjon. Da er det bedre å si kaken. Det er 1 stykke som er en porsjon. Det er viktig å holde orden på begrepene.
    Takk for fin nettside. Lykke til videre. Vennlig hilsen Liv
  8. Her er det SÅ mye bra oppskrifter! Takk.
  9. Ang komper Viktig melding :
    Kast hvetemelet. Drener/sil av vannet slik at potet-massen begynner å bli formbar. Tilsett byggmel til deigen bli litt klissete og holder fasongen når du former en kule. Det skal ikke mye til ! Lag kompene på størrelse med en tennisball. Fyll med så mye salt kjøtt at den blir på størrelse med en stor grapefrukt. Legg kompene forsiktig oppi kokende vann - gjerne med buljong i. Kokes minst en halv time, og helst en hel. Server med smør og salt, sukker, sirup (flere skoler - la kunden få velge) Denne varianten får du fremdeles kjøpt på rutebilstasjonen i Mandal :)
    Fantastisk kult at siden din finnes ! Mvh
    Ketil

Svar
Jeg skal kjøpe inn en ny og raskere webserver i løpet av året, og sidene vil forhåpentligvis bli raskere.
Det blir og en del opprydding på sidene og en oppdatering av søkemotoren er igang.
Til slutt
I løpet av dette året vil sidene bli designet på nytt. De vil bli forenklet og mobilsider vil publiseres. Det vil og lages en login tjeneste med forum og mange forskjellige tjenester.
Dere kan fortsatt bidra med tips til meg og fortsatt bruke sidene slik at jeg får råd til å utføre dette arbeidet. Og dermed være med å hjelpe til å opprettholde en av de få større uavhengige matsidene i Norge, kanskje ved siden av Aperitif.no.
Jeg vil holde dere lesere oppdatert med hva som skjer fremover gjennom mitt nyhetsbrev.
mvh
Knut Pettersen




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2643


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!