Gå til forsiden av matoppskrift.no

Trond Moi skal være med å kjempe om seieren i kokkenes kamp

Oppdatert: 29.08.2013 Publisert: 23.08.2013 Tema: Forfatter: Fotograf: Bølgen og Moi




Denne uken starter innspillingene av det nye TV-programmet «Kokkenes kamp» som har premiere på TV2 i høst.
Trond Moi og ni andre stjernekokker har flyttet inn på en herregård i Horten og i de tre neste ukene skal de bo sammen og konkurrere mot hverandre. De skal blant annet testes i kunster som filetering, skrelling, visping og porsjonering. I slutten av hver episode vil de to kokkene som gjort det dårligst konkurrere i en smaksduell der de andre er dommere. Den som får minst poeng må forlate konkurransen, og den som er igjen helt til sist blir vinner av konkurransen.
I et intervju med VG forteller Trond Moi at han har blandede følelser om konkurransen.

- Jeg "grugleder" meg veldig. Jeg gruer meg også til å være borte fra familien som jeg aldri har vært borte fra i mer enn fire dager. Det er en regel jeg har hatt.
Men han håper ikke regelen er så innarbeidet at han ryker ut etter fire dager som førstemann.

- Det kommer til å bli veldig kjipt å ryke ut først, det blir et slag i trynet, så jeg får bare gi jernet.
Tom Victor Gausdal og Geir Skeie er kokkene han frykter aller mest.

- De er dritkjappe, og jeg tipper de når langt - og av de to tipper jeg at Geir Skeie, som vant så suverent gull i Bocuse d'Or, trekker det lengste strået.

HER ER ALLE DELTAKERNE:

Trond Moi (42)
* Norgesmester 3 år på rad og sølv i Kokke-OL.
* Startet opp og driver i dag restaurantene Bølgen og Moi

Tom Victor Gausdal (37)
* Kåret til årets kokk i 2003. Sølv i Bocuse d`Or i 2005.
* Kjøkkensjef på Strand restaurant i Bærum og startet nylig opp Smalhans i Oslo.

Kari Innerå (29)
* Nordisk mester og har vunnet gull med kokkelandslaget i kokke-OL.
* Kjøkkensjef på Cru i Oslo.

Lars Erik Underthun (56)
* Sølv i Bocuse d`Or.
* Startet opp og driver i dag Feinschmecker i Oslo.

Heidi Bjerkan (44)
* Har i mange år vært kjøkkensjef ved det Kongelige Slott.
*Driver i dag Credo i Trondheim.

Gunnar Hvarnes (36)
* Årets kokk 2009, Norgesmester 2 år, bronse fra Bocuse d´Or.
* Driver Spiseriet i Stavanger.

Bent Stiansen (50)
* Skandinavias aller første vinner av Bocuse d'Or.
* Startet opp og driver Statholdergaarden i Oslo.

Karla Siverts (26)
* Har jobbet ved en rekke av landets beste restauranter.
* Kjøkkensjef på Smalhans i Oslo.

Geir Skeie (33)
* Vinner av gull i Bocuse d´Or. Har i tillegg rukket å bli norgesmester, årets kokk og europamester.
* Geir Skeie startet opp og driver i dag Brygga 11 i Sandefjord.

Karl Erik Pallesen (29)
* Tidligere landslagskokk, vant Hellstrøms «Mesterkokk» på TV3.
* Daglig leder på konseptet Fisketorget på fisketorget i Stavanger.




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2716


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!