Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:
Du er her :: Hovedsiden :: Artikkelstart :: Utfordreren Friele i hyllene med Instant Pleasure! ::

Utfordreren Friele i hyllene med Instant Pleasure!

Kaffehuset Friele lanserer en ny Instant-kaffe, og etablerer seg som en enda sterkere utfordrer i segmentet.

- Instantkaffe-segmentet er preget av få men store merker, og kjøpene gjøres i stor grad på autopilot, sier produktsjef Torunn Martin. - Kaffehuset Friele er i utfordrerposisjon, og dette innebærer at vi må skille oss ut og skape aktivitet for å påkalle forbrukernes oppmerksomhet. Friele Instant har vært på markedet i 5 år, og nå satser Kaffehuset Friele videre ved å lansere en ny spennende smak.

Øyeblikkelig nytelse

- Kaffe er nytelse også når det er en rask kopp, derav navnet Instant Pleasure, sier Torunn. Friele Instant Pleasure er en frisk og aromatisk blend. - Det nye produktet er utførlig testet blant forbrukerene, og smaken er veldig godt mottatt i målgruppen! Kaffedrikkere vil ha variasjon, og det skulle bare mangle at de har litt å velge mellom i Instantsegmentet også!
Instantkaffe utgjør bare 4% av totalvolumet i kaffekategorien, men hele 14% av verdien (kild: Nielsen, YTD, 1. januar 2012).

- Det sier seg selv at dette er et viktig og attraktivt segment, fortsetter Torunn. - Vi satser offensivt i kategorien med et friskt design som appellerer til den yngre målgruppen.

Prisvinner

Friele Instants målgruppe er 18 - 30 år, og de satser derfor innovativt og lekent i både produktdesign og kommunikasjon.

- De siste årene har vi satset på reklamekampanjer som engasjerer, forklarer Torunn. Fjorårets kampanje, "Instant Love", var en webkampanje skreddersydd for å nå den yngre målgruppen. Deltakerne fikk sende dedikerte dikt til venner og kjære.
Kampanjen skapte stort engasjement i målgruppen, og fikk også oppmerksomhet i reklamebransjen. Instant Love ble belønner med gull for beste webkampanje i BT-Prisen 2011.
Med gode testresultater i bunn, praktisk og attraktiv emballasje og en betydelig prisfordel, ser vi veldig lyst på fremtiden til nykommeren, avslutter Torunn engasjert.

Kaffehuset Friele er Norges ledende og eldste kaffehus, og vårt arbeid er preget av ansvarlighet og lidenskap til kaffe. Med en markedsandel på ca 35 prosent er vi hovedleverandør av kaffe til flere av dagligvarekjedene. I tillegg utgjør storhusholdningsmarkedet - som omfatter alle typer service- og servereringssteder, et stadig viktigere marked.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.

LavFODMAP - En komplett håndbok for deg med sensitiv mage

LavFODMAP - En komplett håndbok for deg med sensitiv mage

For å lykkes med LavFODMAP trenger du mer enn bare oppskrifter! Denne boka er veien til en ny hverdag med mindre mageplager og mer energi. Du blir ledet steg for steg gjennom forberedelser og gjennomføring av dietten. Finn ut hva du tåler og ikke tåler, og oppdag et kosthold som passer for akkurat deg.
Jeg har selv slitt med mageplager i mange år og vet hvordan forstoppelse, oppblåst mage, gass og mageknip tapper deg for energi. Jeg vet hvilke utfordringer du kan møte når du skal legge om kostholdet. Jeg vet hvor frustrerende det er å ikke finne årsak til plagene. LavFODMAP-kostholdet har gitt meg kvelds-tiden tilbake.

Før ble ettermiddagene tilbrakt på sofaen med lite energi og oppblåst mage. Nå har jeg mindre mageplager og overskudd til å trene og være mer sosial. Har du prøvd å bli kvitt mageplane før, er du kanskje blitt overveldet av lange lister over matvarer du skal unngå.

Denne boka viser deg at det ikke trenger å være så vanskelig. FODMAP-vennlig mat er både velsmakende og enkelt å lage!

Boka er basert både på min faglige bakgrunn som ernæringsfysiolog og egne erfaringer med lav FODMAP-kostholdet. Den er resultatet fra hundrevis av timer på kjøkkenet, samtaler og erfaringer fra andre jeg har hjulpet og et uttall eksperimenter for å finne maten som både smaker godt og er magevennlig.

Det er mine beste tips, råd og oppskrifter samlet! Her får du alt du trenger for å redusere mageplagene dine. Nå er det bare opp til deg å gjøre endringene som skal til!
Julianne Lyngstad er IBS-pasient, ernæringsfysiolog og kanskje Norges fremste apostel for lavFODMAP- dietten.

Gjennom nettstedet Lyngstad Ernæring inspirerer og hjelper hun andre til få et bedre liv med mindre mageplager.
Og ikke minst er hun rasende flink til å lage sunn, god og magevennlig mat!

AnnonseKlikk her for mobilversjonen av artikkelen.

Intern:2382

FAKTA/BYLINE
Publisert: 03.02.2012
Oppdatert: 21.02.2012
Tema: Kaffe
Fotograf: Friele
Kilder: PRM Friele


Meld deg på nyhetsbrev