Gå til forsiden av matoppskrift.no

Vegetar i kantiner. på restaurant og hjemme

Oppdatert: 16.04.2010 Publisert: 16.04.2010 Tema: Vegetar Forfatter: Fotograf: Freeimages.com




Ny vegetarbrosjyre gjør det lett å inkludere vegetariske måltider i menyen i kantiner, restauranter og hjemme. Sunt, dyrevennlig, miljøvennlig, lettvint og populært!
Vegetarisk mat er bra for dyrene, helsen og miljøet. Men hvordan lager man egentlig vegetarmat?
Dette er et spørsmål som Dyrevernalliansen har fått både fra publikum og næringsliv.
I Dyrevernalliansens nye brosjyre får du oversikt over hvordan kjøtt og fisk kan erstattes av soya, belgvekster, quorn og andre proteinkilder.

Sunt og enkelt

Populær mat
- Vi opplever at mange kvinner etterspør vegetarretter og dette er en viktig målgruppe for oss. I dag er rundt 12 prosent av vårt matsalg på IKEA vegetarretter, opplyser kommunikasjonsrådgiver Frode Ullebust ved IKEA.


Vi viser hvordan vegetarmaten lages slik at den blir fullverdig og sunn for både voksne, ungdom og barn. Du lærer å sikre at vegetarmaten inneholder alle de nødvendige næringsstoffene, som proteiner og essensielle fettsyrer.

Kjente retter med ny vri

Det er lett å bytte ut kjøtt i kjente matretter. Vi har også menyforslag som gjør det lett å lete videre i oppskriftssamlinger.

Til kantinen, restauranten eller hjemme

Ta med deg brosjyren til kantinen på jobb eller studiested, eller til din favoritt-restaurant. Spør om vegetariske alternativer på menyen, og forklar at det er noe du ville sette pris på.

Hjemme kan du prøve deg frem med noen av oppskriftssamlingene!

Last ned brosjyren her




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1866


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!