Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Info om Opplysningskontoret for brød og korn

Generell info.

Opplysningskontoret for brød og korn arbeider for økt kunnskap og interesse for å bruke korn- og brødvarer hos norske forbrukere.
Selskapet er nyopprettet, og Torunn Nordbø begynte i stillingen som daglig leder 1. august 2007.
Torunn Nordbø har baker- og konditor grunnkurs, og er utdannet ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo. Tidligere har hun jobbet med kommunikasjon og samfunnskontakt i ulike stillinger i Statens næringsmiddeltilsyn, Landbruksdepartementet, Norges kokkemesteres landsforening, Bondens marked og eget foretak.
Bak opprettelsen står Norske Felleskjøp BA, Baker- og Konditorbransjens Landsforening, Goman Bakeriene Holding AS, Lantmannen Mills AS og Norgesmøllene AS.

Legg inn kommentar gjennom facebook

Karakter og besøk
Besøk: 1958.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


NØKKEL FAKTA FOR
Opplysningskontoret for brød og korn

HJEMMESIDE
Mailadresse
torunn@brodogkorn.no
Post adresse
Postboks 9237 Grønland
Poststed
Oslo
Kategori
Bakervarer
Underkategori
Opplysningskontor
Sist oppdatert dato
27.05.2008





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.