Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Info om Per Gynt gården

Generell info.

Kjøkkenet på Per Gynt-gården har allerede gjort seg bemerket i det ganske land. Vi som jobber her vet at hjertet i ethvert stort hus er kjøkkenet, og våre gjester vet det også. Vi baserer våre menyer og retter på lokale mattradisjoner som vi videreutvikler i pakt med kulturarvens prinsipper. Råvarene vi har er enten fra egen produksjon eller fra lokale leverandører som Gudbrandsdalsmat eller naboen på Brandvold. Fisk får vi fra fjellvannene, vilt fra egen jakt og fra hjorteoppdretten og urtene fra urtehagen eller fra Aukrust gård i Lom.
 
Jeg ønsker at du og dine gjester skal få oppleve spennende nye retter og selvfølgelig gamle klassikere som du hadde glemt eksisterte. Dagens kjøkkensjef er ansvarlig for utviklingen av rettene sammen med stedets første kjøkkensjef Tor Jørgen Kramprud. I Aftenposten, VG og i Dagens Næringsliv får vi gode omtaler, og det er vi stolte av, det er sikkert og visst.

Legg inn kommentar gjennom facebook

Karakter og besøk
Besøk: 2928.
Karakter er 4,5 poeng
Satt av 2 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


NØKKEL FAKTA FOR
Per Gynt gården

HJEMMESIDE
Post adresse
Postboks 106
Poststed
Vinstra
Fylke
Oppland
Kategori
Vanlig rest
Underkategori
Gårdsmat
Type kjøkken
Norsk
Sist oppdatert dato
04.03.2009





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.