Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Info om Vapiano

Generell info.

Vapiano har de seneste årene hatt en ekspansjonsfase uten sammenligning i restaurantverden. I de seneste årene har nye Vapianorestauranter blitt lansert i store deler av Europa, og også i USA og Mellomøsten. Ved årsskiftet 2008/2009 fantes det knapt 50 restauranter globalt, hvilket i slutten av 2011 var oppe i over 100 restauranter. Høsten 2007 åpnet vi portene til vår første restaurant i Sverige, på Sturegatan 12 i Stockholm sentrum. I Februar 2009 åpnet vi ytterligere en restaurant i Gamla Stan i Stockholm. Og i 2010 åpnet Vapiano på Kungsbron, og i November 2011 åpnet første restauranten i Malmø-se mer under linken Restauranter. Vi planlegger i de kommende årene flere restauranter i Stockholm, Gøteborg, Malmø og i Norge.
Vapiano Står for et fremtidsorientert serveringskonsept som vi kaller Fresh Casual Dining, dette er en type restauranter som vi anser ikke finnes i Norge i dag, og vi ser derfor et stort behov. Konseptet er egentlig enkelt konstruert: Vi har ikke holdt tilbake på beliggenhet, innredning eller atmosfære-og selvklart ikke kvaliteten på mat, drikke og personalet. Det eneste vi har kuttet ned på er kostbare servitører og servitriser . Rask selvbetjening der kunden får se sin matrett tillaget fremfor sine egne øyne, kombinert med et smidig kortbetalingssystem, skaper vi en spesiell fascinasjon for Vapiano hos kundene i de land der vi har lansert vårt konsept. Vi legger stor omsorg i valg av råvarer og alle retter tillages ferskt a la minute.
En begrensning av matrettene til pasta, pizza, salater og italienske antipasti minsker ikke bare kostnadene for resursplanlegging og lager, det har også vist seg å være en spesielt god måte for potensielle medarbeidere og for nye folk i bransjen å lære seg om, å integreres i restauranten raskere og mer effektivt.

Legg inn kommentar gjennom facebook

Karakter og besøk
Besøk: 1432.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


NØKKEL FAKTA FOR
Vapiano

HJEMMESIDE
Mailadresse
radhusplassen@vapia.no
Post adresse
Rådhusgaten 27
Postnr
0158
Poststed
Oslo
Fylke
Oslo
Telefon
21397460
Kategori
Vanlig rest
Underkategori
Pizzarestaurant
Type kjøkken
Italiensk
Sist oppdatert dato
07.01.2013

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.