Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Info om Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt

Generell info.

Nå er matprat og egg.no slått sammen til ett kontor. Det er masse oppskrifter, tips, artikler, inforasjon og bilder.

Opplysningskontoret for egg og kjøtt (OEK) er Norges fremste kompetansesenter for matopplysning. Vi arbeider merkenøytralt. Den norske bonden er vår oppdragsgiver og den norske forbruker er vår målgruppe. Gjennom en rekke aktiviteter gir vi kunnskap og inspirasjon til å lage mat med egg, kylling, kalkun, svin, storfe, lam og rein. Markedsføring, teknologiske løsninger, presseaktiviteter, samarbeid med handelen og satsninger mot skole og utdanning er de viktigste virkemidlene for å nå vårt mål.

Opplysningskontoret for egg og kjøtt finansieres av omsetningsavgiften, som er en avgift bonden betaler inn til myndighetene. Det er Statens Landbruksforvaltning (SLF) som administrerer disse pengene, og som årlig tildeler midler til merkenøytral opplysning. Det er altså bøndene selv som betaler virksomheten vår. De har gitt oss et oppdrag, og finansierer opplysningskontorets drift.

Legg inn kommentar gjennom facebook

Karakter og besøk
Besøk: 22472.
Karakter er 3,9 poeng
Satt av 7 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


NØKKEL FAKTA FOR
Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt

HJEMMESIDE
Mailadresse
post@matprat.no
Post adresse
Lørenveien 40. P.b. 395 Økern
Postnr
0513
Poststed
Oslo
Telefon
23183000
Kategori
Norske matsider
Underkategori
Opplysningskontor
Sist oppdatert dato
04.07.2012





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.