Bacon

Bilde av Bacon.

Fakta om ingrediensen.

Saltet svinekjøtt som er laget av buk eller ryggflesket på grisen. Inneholder mye fett. Er som regel røykt. Kalles flesk hvis det ikke er røykt Flere lokale varianter rundt om i verden.

Bruksområde for Bacon.

Stekes og passer godt sammen med egg. Brukes i omelett og salater. Smårett.
Innlagt/oppdatert dato
11.04.2012
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Røkt gravet saltet
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,18 poeng satt av 11 brukere.
Besøk
13497
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1401 kilojoule
Kcal 339 kilokalorier
Protein 13.9 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 31.5 gram
Mettet fett 11 gram

Notat



Kommenter med hjelp av Facebook


Noen anbefalte oppskrifter som bruker Bacon som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Pasta Carbonara3.8227,0911,839,3720,075,47
Pizzaboller3.9256,9110,339,330,563,89
Lutefisk4.379,92,249,874,665,6
Flying Jacob (flyvende jakob)5234,0917,5314,394,524,83
Elggryte 35.466,581,766,595,318,27
Club sandwich 24.8195,319,6310,4116,27,03
Bakt Potet en annen3.9230,519,486,736,747,53
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus3.9177,2311,6513,673,911,95
Helstekt indrefilet med oksehale- og jordskokkragu5.3122,89,854,32,566,81
Blandaball4.8126,365,027,8411,84,64
Hjortefilet med glaserte epler5.392,333,985,597,556,87
Hjortefilet med glaserte epler5.392,333,985,597,556,87
Calzone 14.7121,496,337,178,424,21
Brennende kjærlighet3.898,064,243,3510,993,2
Fleskasos5.4128,049,285,545,364,61

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Bacon med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.