Den stolte hane god helg kyllinglår provence

Bilde av Den stolte hane god helg kyllinglår provence.

Bruksområde for Den stolte hane god helg kyllinglår provence.

Tilberedning: Stekes på 200 grader i 40-50 min. eller til kyllinglårene er gjennomstekt. Beregn ca 10 min. kortere steketid hvis kyllinglårene er opptint.
Innlagt/oppdatert dato
15.02.2016
Hovedgruppe
Hvitt kjøtt
Undergruppe
Kylling
Kilde til Næringsdata
Produsent
Den stolte hane
Fotograf
Den Stolte Hane
Karakter (Snitt)
2 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
244
Spesielle egenskaper
Nyt-norge
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 745 kilojoule
Kcal 178 kilokalorier
Protein 14 gram
Karbo 2 gram
Sukker 2 gram
Kostfiber gram
Fett 15 gram
Mettet fett 5 gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Den stolte hane god helg kyllinglår provence med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.