Diplom-is jordbær 5,0 l

Bilde av Diplom-is jordbær 5,0 l.

Fakta om ingrediensen.

Jordbærfløteis med jordbærsyltetøy.

NÆRINGSINNHOLD
100 gr inneholder.
DataMengdeEnhet
Kj850Kj
Kcal203,15Kcal
Protein3gr
Karbo27gr
Sukker24gr
Fett9gr
Mettet fett6gr

Innlagt/oppdatert dato
26.05.2016
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Iskrem
Produsent
Diplom Is
Fotograf
Diplom Is
Kun storkjøkken
Ja
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
78
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6






Kilde til Næringsdata
Skriv inn mengde i gram.
gr inneholder.






Kommenter med hjelp av Facebook


Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Diplom-is jordbær 5,0 l med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Hennig Olsen Kroneis pistasj1231294,216,64,931,4
Hennig Olsen snømann968231,3513,64,322,7
Diplom Krone Is Karamell1270303,53153,437
Diplom Premium pistasj927221,55123,825
Hennig Olsen Crème Premium Karamell1454347,519,84,936,9
Hennig Olsen cappuccinois spann972232,313,34,423,8
Hennig Olsen sitron spann876209,3611,64,421,9
Bella Italia gelato stracciatella900215,110327
Bella Italia gelato caramello900215,182,532
Iskrem med kjeks, syltetøy, sjokolade9812349,43,233,8
Hennig Olsen Peanut Butter Caramel spann111326615,16,326,3
Diplom Royal lakris1471351,5623433
Diplom smeltis jordbær729174,235,53,228
Ben and Jerry New York Super Fudge Chunk1200286,819523
Hennig Olsen isrull vanilje876209,3611,64,421,9


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!