Gå til forsiden av matoppskrift.no



Diplom-is krokan 5,0 l

Bilde av Diplom-is krokan 5,0 l.

Fakta om ingrediensen.

Fløteis med mandelkrokan.

Kilde til Næringsdata
Produsent
Diplom Is
Fotograf
Diplom Is
Innlagt/oppdatert dato
26.05.2016
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Iskrem
Kun storkjøkken
Ja
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
117
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 950 kilojoule
Kcal 227 kilokalorier
Protein 3.5 gram
Karbo 28 gram
Sukker 26 gram
Kostfiber gram
Fett 11 gram
Mettet fett 7 gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Diplom-is krokan 5,0 l med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Diplom-is karamell 5,0 l861205,779,73,426
Hennig Olsen hassel nøtteis1365326,2321,64,928,4
Diplom-is sjokolade 5,0 l100023913425
Diplom Krone Is Karamell1270303,53153,437
Mövenpick chocolate1250298,75195,527
Hennig Olsen lemon pie spann954228123,826,2
Diplom lettis vanilje550131,4553,515
Hennig Olsen isrull vanilje876209,3611,64,421,9
Mövenpick creme brulee999238,7611,4330,6
Diplom-is hasselnøtt 5,0 l1050250,9515425
Diplom Bestis Bubbla650155,353,50,530
Hennig Olsen vaniljeis spann790188,819,53,721,9
Diplom smeltis jordbær729174,235,53,228
Iskrem, med kjeks, type Krone-is med jordbær1123268123,536
Bella Italia gelato panna cotta900215,17534

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!