Diplom-is sitron 5,0 l

Bilde av Diplom-is sitron 5,0 l.

Fakta om ingrediensen.

Fløteis med sitronsmak, med sitronsaus (9,5%).

NÆRINGSINNHOLD
100 gr inneholder.
DataMengdeEnhet
Kj900Kj
Kcal215,1Kcal
Protein3,5gr
Karbo26gr
Sukker24gr
Fett11gr
Mettet fett7gr

Innlagt/oppdatert dato
26.05.2016
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Iskrem
Produsent
Diplom Is
Fotograf
Diplom Is
Kun storkjøkken
Ja
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
81
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6






Kilde til Næringsdata
Skriv inn mengde i gram.
gr inneholder.






Kommenter med hjelp av Facebook


Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Diplom-is sitron 5,0 l med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Diplom Elias41298,460,50,524
Ben and Jerry Fairly Nuts1171,5428017426
Diplom-is pæresplitt 5,0 l650155,354126
Diplom kruse knallgul 10pk641153,195,41,924
Diplom-is gammeldags vanilje 5,0 l900215,112423
Diplom Malteseres stick1550370,4523,9434,6
Diplom-is kokos og hot mango 5,0 l833199,089,43,225
Diplom-is softis med vaniljesmak731174,78,43,122
Iskrem, vegetabilsk fett, margarinis, 10 % fett8081939,73,323,1
Ben and Jerry Nordic water peace1129,7270174,527
Diplom Royal pistasje1305311,89214,327
Bella Italia gelato caramello900215,182,532
Hennig Olsen rom rosinis spann838200,2810,2423,1
Hennig Olsen vaniljepinne1211289,4219,44,324,3
Diplom Bestis Bubbla650155,353,50,530


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!