Gå til forsiden av matoppskrift.no



Gilde Høyrygg

Bilde av Gilde Høyrygg.

Fakta om ingrediensen.

Til supper og gryter.

Kilde til Næringsdata
Produsent
Gilde
Fotograf
Gildes Mediebank
Innlagt/oppdatert dato
06.01.2016
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Storfe og kalv
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
3903
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 679 kilojoule
Kcal 162 kilokalorier
Protein 19.9 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 9.2 gram
Mettet fett 4.1 gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Noen anbefalte oppskrifter som bruker Høyrygg som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Bergensk sursteik4.7143,9210,211,681,229,01
Lapskaus 33.685,763,885,536,554,43
Lys lapskaus2.6194,6714,899,535,187,72
Fransk landpaté med løkkompott og salat4.2273,4723,618,975,257,42
Småmat4.2134,124,8212,219,617,4
Saltkjøttlapskaus4945,54,196,273,99
Skipperlapskaus4.770,212,135,426,795,4
Ovnsbakt høyrygg499,885,428,413,019,29
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu3149,6211,968,141,958,5
Deilige grillspyd med squash3.5112,876,755,996,485,39
Fersk kjøtt og suppe fra Stange Gjestegård2.583,825,266,362,693,97
Heimelaga vossakorv3215,4515,2914,924,510,96
Okserull3298,8725,7515,930,7812,21
Kjøttgryte fra Burgund394,255,037,251,778,62
Kraftig biffgryte med Guinness392,964,068,764,177,06

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Gilde Høyrygg med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!