Gå til forsiden av matoppskrift.no



Gilde Langtidsmørnet økologisk pepperbiff

Bilde av Gilde Langtidsmørnet økologisk pepperbiff.

Fakta om ingrediensen.

Mør og mager biff av mørbrad med grovkvernet sort pepper.

Bruksområde for Gilde Langtidsmørnet økologisk pepperbiff.

Tilberedning:
Kan stekes som helt stykke, eller som biffer.

Slik får du saftig biff:

1. Kjøttet bør tas ut av pakken og ligge i romtemperatur ca. 30 minutter før steking. Dryss over salt og pepper rett før du legger biffene i stekepannen.
2. Bruk sterk varme og la smøret blir nøttebrunt før du legger i biffene. Ikke legg for mye kjøtt i pannen, da avkjøles den, kjøttsaften vil sive ut og biffen får ikke den sprøe stekeskorpen.
3. Snu biffene når kjøttsaften begynner å piple ut av kjøttet. Ikke bruk gaffel når du skal snu biffene, bruk heller stekepinsett.
4. Etter et par minutter vil kjøttsaft sive ut på toppen av biffene. Da er de medium stekt. Ta dem ut av pannen og la de hvile en kort stund før servering for å beholde mest mulig av kjøttsaften.
Kilde til Næringsdata
Produsent
Gilde
Fotograf
Gildes Mediebank
Innlagt/oppdatert dato
09.04.2014
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Storfe og kalv
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
1072
Spesielle egenskaper
Økologisk
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 463 kilojoule
Kcal 110 kilokalorier
Protein 22.2 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 2.3 gram
Mettet fett 1 gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Gilde Langtidsmørnet økologisk pepperbiff med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!