Gilde Lettsaltet sideflesk i bit

Bilde av Gilde Lettsaltet sideflesk i bit.

Fakta om ingrediensen.

Sideflesk av svin.

NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1428 kilojoule
Kcal 341.3 kilokalorier
Protein 12 gram
Karbo 0.2 gram
Sukker 0.2 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 33 gram
Mettet fett 11.2 gram

Innlagt/oppdatert dato
13.01.2016
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Røkt gravet saltet
Kilde til Næringsdata
Produsent
Gilde
Fotograf
Gildes Mediebank
Råvareinnhold
89gr pr 100 gr
Karakter (Snitt)
5,4 poeng satt av 5 brukere.
Besøk
7538
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker sideflesk som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kompe Sørlandsk4.8132,713,474,519,572,59
Sørlands komper4.2119,822,723,4619,532,11
Sylteflesk 3494,488,983,340,052,99
Fleskepannekaker4.5195,9612,147,913,514,28
Raspeball, komle3.7190,12136,8710,625,83
Sylterull4.5377,735,6413,810,3512,1
Flesk og duppe 44.4204,7716,739,673,837,6
Hakkasteik eller brurasteik4.9268,8814,2414,9618,6912,97
Hjortekarbonader3.9149,1311,279,192,628,72
Villsvingryte4.5113,214,8411,781,2922,08
Fleskepannekake fra Brandval4190,6611,789,6211,315,48
Spaghetti carbonara4.2330,5314,7114,4134,157,39
Hjemmelagd vossakorv5.1123,935,7114,573,529,57
Borsjtj4.253,913,693,411,493
Hjemmelagde wienerpølser4.7222,4216,5218,340,077,89




Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Gilde Lettsaltet sideflesk i bit med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.