Gilde Vossakorv

Bilde av Gilde Vossakorv.

Fakta om ingrediensen.

Vossakorv er julemat hos oss. Pølsen har sitt opphav på Voss, men produseres av flere andre i landet.

Bruksområde for Gilde Vossakorv.

Kok opp vann og la pølsene trekke i ca. 20 minutter, eller stekes ved middels varme.
NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1049 kilojoule
Kcal 250.7 kilokalorier
Protein 10 gram
Karbo 6 gram
Sukker 1.1 gram
Kostfiber gram
Fett 21 gram
Mettet fett 8 gram

Innlagt/oppdatert dato
19.01.2016
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Pølser
Kilde til Næringsdata
Produsent
Gilde
Fotograf
Gildes Mediebank
Råvareinnhold
61gr pr 100 gr
Karakter (Snitt)
4,23 poeng satt av 13 brukere.
Besøk
14526
Spesielle egenskaper
Glutenfri
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker Vossakorv som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Brennsnute med vossakorv584,54,943,386,053,44
Restegodt3231,2318,918,876,127,71
Pølser og medisterkaker til juletapas3141,2610,84,975,495,24
Vossakorv med honningglaserte rotgrønnsaker3172,2812,565,558,697,32
Grateng med vossakorv og rosenkål3193,6712,236,9413,26,57
Julewok3135,827,184,36135,02
Vossakorv med persillerot risotto3123,589,343,655,885,44
Vossakorv med rotgrønnsaker3172,2812,565,558,697,32
Pinnekjøtt med tilbehør3302,0123,9918,232,9111,26
Vossakorv med marinert artiskokk3104,837,774,52,4314,25
Pinnekjøtt med rotmos3223,9618,112,42,537,7
Vossakorv langt hjemmefra3203,3411,667,1216,097,5




Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Gilde Vossakorv med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.