Halloumi, ost

Bilde av Halloumi, ost.

Fakta om ingrediensen.

Halloumi er en ferskost som kommer fra Kypros og er laget av pasteurisert ku-, geit- og fåremelk. Denne osten har sin opprinnelse flere hundre år tilbake og fremstilles ved at ostemassen varmes opp i vann før den knas og kjevles ut. Siden skjæres osten opp i passende blokker og legges i saltlake en periode før pakking. Løpen som benyttes under fremstillingen er vegetabilsk.

NÆRINGSINNHOLD
100 gr inneholder.
DataMengdeEnhet
Kj1305Kj
Kcal314Kcal
Protein23,9gr
Karbo1,7gr
Sukker1,7gr
Kostfiber0gr
Fett23,5gr
Mettet fett16,6gr

Innlagt/oppdatert dato
03.11.2016
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Ferskost
Fotograf
Oluf Lorentsen
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
137
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6






Kilde til Næringsdata
Skriv inn mengde i gram.
gr inneholder.






Bruksområde for Halloumi, ost.

Denne osten anvendes først og fremst som tilbehør. Halloumi har en spesiell egenskap som gjør at den kan grilles rett på risten uten at den renner eller mister fasongen. Den kan også brukes i en salat, skåret i terninger eller som snacks til aperitiff.

Kommenter med hjelp av Facebook


Noen anbefalte oppskrifter som bruker Halloumi som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.
Eller søk etter alle oppskrifter som bruker Halloumi som en av ingrediensene.

OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Stekt halloumi med hvitløk2597,3260,8610,631,712,13
Lammekoteletter med halloumi - og aubergineruller3161,2812,210,551,6711,22

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Halloumi, ost med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!