Helios Mandler

Bilde av Helios Mandler.

Fakta om ingrediensen.

Knasende gode mandler er perfekt som snacks, i bakverk og i desserter.
Helios har følgende nøtter i sitt basis sortiment: hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, paranøtter.


Innlagt/oppdatert dato
19.10.2016
Hovedgruppe
Belgvekster nøtter sopp
Undergruppe
Nøtter mandler og frø
Kilde til Næringsdata
Produsent
Helios
Fotograf
Helios
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
138
Spesielle egenskaper
Økologisk
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 2447 kilojoule
Kcal 584.8 kilokalorier
Protein 21.2 gram
Karbo 9.5 gram
Sukker 3.9 gram
Kostfiber 12.2 gram
Fett 49.4 gram
Mettet fett 3.7 gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Noen anbefalte oppskrifter som bruker Mandler som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kvæfjordkake orginalen5.1364,3723,555,4232,124,35
Fylt kamel5.315,440,761,840,221,08
Kalles eplekake5.2256,8413,023,4330,542,86
Maryland Cookies5.1453,3424,527,649,084,32
Suksesskake4.5398,9626,328,1131,174,67
Verdens beste kake3.5336,415,066,5343,073,26
Kvæfjordkake4.8275,7113,875,2232,043,58
Franz Joseph konfektkake4.9439,7424,845,7947,424,21
Gul mandelkake4.1354,4418,98,835,94,52
Ekte fyrstekake4.8434,1221,37,9950,583,96
Kvæfjordkaka originalen 25.2321,2718,235,4233,293,99
Kransekake5421,5921,2710,4544,544,75
Prinsessekake4.6298,0110,696,9742,292,7
Sarah Bernhardt5.6444,3425,267,7944,595,32
Mandelkjernepudding med rød saus4.5179,2911,374,4414,093,87

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Helios Mandler med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.