Hennig Olsen inspira vaniljeis

Bilde av Hennig Olsen inspira vaniljeis.

Fakta om ingrediensen.

Vaniljeis med naturlig vanilje fra Tahiti og Madagaskar

Innlagt/oppdatert dato
30.03.2016
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Fløteis
Kilde til Næringsdata
Produsent
Hennig Olsen Is
Fotograf
Hennig Olsen Is
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
157
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 899 kilojoule
Kcal 214.9 kilokalorier
Protein 4.2 gram
Karbo 21.9 gram
Sukker 21.9 gram
Kostfiber gram
Fett 12.3 gram
Mettet fett 8.1 gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Hennig Olsen inspira vaniljeis med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Hennig Olsen sandwich sparepakke1226293,0110,85,243,4
Hennig Olsen snoop brownie1437343,4421,24,633,8
Isbilen ny karamellis1375328,6221331
Diplom vaniljestang 10 pk800191,2103,522
Diplom hello kitty100023915324
Hennig Olsen Creme Chocolate mini1391332,44214,631,5
Isbilen sjokis sukkeredusert1175280,8222317
Hennig Olsen kjempe nonstop1584378,5726,53,631,9
Isbilen lakris1180282,0218425
Isbilen paradis680162,5251,427,5
Hennig Olsen Isabella vanilje sparepakke1215290,3819,84,424
Isbilen sandwich vanilje1215290,38124,540
Diplom Tip Top Båtis1052251,42123,432
Diplom sommerbær1350322,65192,535
Isbilen Kaptein kid890212,71123,522

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.