Kalkun bryst, filet, uten skinn, rå

Bilde av Kalkun bryst, filet, uten skinn, rå.

Fakta om ingrediensen.

Kalkunfileten veier ca. 750 g eller ca. 1500 g. Den inneholder kun 0.5 % fett. Kalkunfilet uten skinn egner seg særlig godt til å skjæres ut som snitsler eller biffer.

Innlagt/oppdatert dato
13.06.2016
Hovedgruppe
Hvitt kjøtt
Undergruppe
Kalkun
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Alf Børjesson
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
9773
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 483 kilojoule
Kcal 114 kilokalorier
Protein 25.3 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 1.4 gram
Mettet fett 0.5 gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kalkunbryst som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Helstekt kalkunbryst med bakte poteter3.9113,81,425,3014,2
Honning- og sesamglasert kalkunbryst med appelsins5135,56,9312,164,529,79
Helstekt Kalkunfilet med rødløksmarmelade4.2102,234,535,068,086,74
Marinert og stekt kalkunfilet3.4141,327,968,727,18,45
Farsert kalkunfilet med portvinssaus5103,063,7911,882,8210,35
Helstekt kalkunbryst med varm rødkålsalat4.867,491,155,458,144,31
Helstekt kalkunbryst med grønnsakkompott4.280,791,959,2466,53
Kalkunfilet på partyseng3.8126,645,789,546,669,89
Grillet kalkunfilet4.4111,915,516,458,325,45
Kalkun Stroganoff572,862,849,332,276,27
Kalkunbryst med appelsinsaus3.2104,123,7815,781,739,44
Helstekt kalkunfilet på rotgrønnsaker3.281,221,0610,896,247,66
Urtestekt kalkunbrystfilet4.782,040,6611,876,578,81
Kalkun med søtpotet og epletårn4.3139,456,726,7811,148,03
Kalkunbryst i rosmarin med rød saus4.3104,621,4417,992,3912,66

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kalkun bryst, filet, uten skinn, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.