Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalv, stek, rå

Bilde av Kalv, stek, rå.

Kalorier og Næringsinnhold i Kalv, stek, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 452 kilojoule
Kcal 107 kalorier
Protein 21.4 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 2.4 gram
Mettet fett 1.1 gram

Fakta om Kalv, stek, rå.

Lyst, mørt og magert kjøtt. Kalvestek er en skikkelig klassiker og er ypperlig som litt finere romjulsmat.

Innlagt/oppdatert dato
13.06.2016
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Storfe og kalv
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Matprat
Karakter (Snitt)
3,67 poeng satt av 6 brukere.
Besøk
6302
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6
















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kalvestek som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Hakkasteik eller brurasteik4.6268,8814,2414,9618,6912,97
Persesylte3.5125,24,6220,30,513,95
Kalvesuss5.563,441,9211,290,210,49
Ungarsk pörkölt3.965,121,3611,951,0313,37
Kalvestek 24124,178,158,593,7912,48
Wienerschnitzel4.2160,298,618,191,4717,46
Wienerschnitzel 23.8119,654,9110,168,1211,39
Sursteik4142,28,912,762,7411,51
Kalvestek til fest469,32,159,122,2311,74
Kalvestek fra Sardinia4.883,683,7810,31,2215,45
Gammeldags sylte3.5120,313,6721,380,3420,74
Fleskepølse3.2406,5538,8913,790,2711,84
Kalvestek2.694,663,929,634,998,85
Hakkasteik 24.3269,0918,7715,279,0314,03
Kalvestek i gryte 24.3130,678,6312,170,9614,15






Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kalv, stek, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.