Gå til forsiden av matoppskrift.no



Kalv, stek, rå

Bilde av Kalv, stek, rå.

Fakta om ingrediensen.

Lyst, mørt og magert kjøtt. Kalvestek er en skikkelig klassiker og er ypperlig som litt finere romjulsmat.

NÆRINGSINNHOLD
100 gr inneholder.
DataMengdeEnhet
Kj452Kj
Kcal107Kcal
Protein21,4gr
Karbo0gr
Sukker0gr
Kostfiber0gr
Fett2,4gr
Mettet fett1,1gr

Innlagt/oppdatert dato
13.06.2016
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Storfe og kalv
Fotograf
Matprat
Karakter (Snitt)
3,67 poeng satt av 6 brukere.
Besøk
5775
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6






Kilde til Næringsdata
Skriv inn mengde i gram.
gr inneholder.






Kommenter med hjelp av Facebook


Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kalvestek som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.
Eller søk etter alle oppskrifter som bruker Kalvestek som en av ingrediensene.

OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Hakkasteik eller brurasteik4.9268,8814,2414,9618,6912,97
Kalvesuss5.563,441,9211,290,210,49
Persesylte3.6125,24,6220,30,513,95
Ungarsk pörkölt3.965,121,3611,951,0313,37
Wienerschnitzel4.2160,298,618,191,4717,46
Kalvestek 24124,178,158,593,7912,48
Wienerschnitzel 23.8121,24,8910,168,5311,34
Sursteik4144,488,8212,753,4811,41
Kalvestek til fest470,982,149,132,6711,67
Kalvestek fra Sardinia4.884,613,7710,31,4715,4
Gammeldags sylte3.5120,313,6721,380,3420,74
Fleskepølse3.2406,5538,8913,790,2711,84
Kalvestek2.695,473,919,645,28,82
Hakkasteik 24.3269,0918,7715,279,0314,03
Kalvestek i gryte 24.3130,548,6212,160,9614,13

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kalv, stek, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!