Kjøttfarse, rå

Bilde av Kjøttfarse, rå.

Fakta om ingrediensen.

Fremstilles av storfekjøtt eventuelt tilsatt svinekjøtt, og fett av storfe eller svin. Farse er spedd kjøttdeig tilsatt salt, krydder, stivelse og speingsvæske. Den kan maksimiun inneholde 15% fett.

NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 687 kilojoule
Kcal 165 kilokalorier
Protein 11 gram
Karbo 5 gram
Sukker 0.4 gram
Kostfiber 0.1 gram
Fett 11.2 gram
Mettet fett 4.8 gram

Innlagt/oppdatert dato
13.06.2016
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Kjøttdeig farse
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Matprat
Karakter (Snitt)
2 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
7882
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kjøttfarse som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Bollefrikasse4.696,737,273,913,852,96
Kålruletter 24.742,493,311,471,591,37
Sodd fra Kvam4.8156,139,5714,482,999,95
Kjøttboller i lys saus3672,623,217,132,62
Middagskaker med makaroni3.3140,017,117,4110,95,13
Svensk kålpudding492,064,14,798,413,43
Kjøttfarse Dream3.5235,125,49,4336,34,93
Paneng Nua3247,0714,717,6420,575,13
Kjøttpudding av farse2210,7910,1915,0514,3711,38
Farsert tunge fra Åsnes3184,3113,3713,392,5815,48
Klassisk svensk kålpudding396,095,934,245,783,14
Kjøttfarsebiff i rømmesaus3269,0625,186,24,198,99
Julekål fra Modum322,841,161,491,41,16
Farse gryte3130,036,434,0812,965,23
Kjøttrullade3178,1410,67,2412,915,5




Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kjøttfarse, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.