LatBri Mascarpone

Bilde av LatBri Mascarpone.

Fakta om ingrediensen.

Mascarpone er den mest berømte italienske ferskosten. Den er en mellomting mellom Creme Fraiche og ferskost. Den er produsert av pasteurisert kumelk samt fløte.

Bruksområde for LatBri Mascarpone.

Mascarpone brukes primært til matlaging – ideell til søte desserter som Tiramisu.
Innlagt/oppdatert dato
04.07.2016
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Ferskost
Kilde til Næringsdata
Produsent
Oluf Lorentzen
Fotograf
Oluf Lorentsen
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
331
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1518 kilojoule
Kcal 362.8 kilokalorier
Protein 4 gram
Karbo 2.5 gram
Sukker 2.5 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 38 gram
Mettet fett 25.5 gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Noen anbefalte oppskrifter som bruker Mascarpone som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Tiramisu 23.8351,4923,364,7929,479,65
Tiramisu 44430,0132,894,4825,9610,78
Tropisk frukt- og amarettidessert3.3150,48,16,6812,498,95
Jordbær med sitronmelisse og mascarpone-krem4.5106,547,581,127,57,8
Søtpotetsuppe med gressløkkrem468,883,221,158,113,31
Grunnoppskrift cupcakes3367,7521,194,5839,374,84
Helstekt kylling med urter og mascarpone396,794,436,976,515,88
Ricottapannekaker2.5219,6213,56,3617,257,8
Sitron-crème brûlée med mascarponekrem2.5235,9113,194,5224,474,56
Aprikos krem2298,3515,972,3832,0610,58
Kyllingbryst med pancetta og granateple2168,957,8917,296,9311,06
Avocado med Gorgonzola-fyll2405,5439,588,441,7411,92
Mascarpone terte3201,214,842,7413,219,88
Laksecannelloni3208,1918,016,784,359,64
Laksecannelloni3208,1918,016,784,359,64

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av LatBri Mascarpone med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.