Gå til forsiden av matoppskrift.no



Michelangelo Mozzarella

Bilde av Michelangelo Mozzarella.

Fakta om ingrediensen.

Michelangelo Mozzarella er en ferskost laget av kumelk. Konsistensen er myk og smidig. Smaken er mild, litt søtlig og nøytral. Michelangelo Mozzarella er kuleformet og ligger i en lake. Den har gode smelteegenskaper og egner seg meget godt til matlaging, i ovnsretter og er perfekt på pizza.

NÆRINGSINNHOLD
100 gr inneholder.
DataMengdeEnhet
Kj1327Kj
Kcal319Kcal
Protein27gr
Karbo1gr
Sukker1gr
Kostfiber0gr
Fett23gr
Mettet fett15gr

Notat
Innlagt/oppdatert dato
02.07.2016
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Ferskost
Produsent
Tine
Fotograf
Tines Mediebank
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
87
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6






Kilde til Næringsdata
Skriv inn mengde i gram.
gr inneholder.






Kommenter med hjelp av Facebook


Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Michelangelo Mozzarella med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!