Mövenpick hazelnut

Bilde av Mövenpick hazelnut.

Fakta om ingrediensen.

Hasselnøttfløteis med hasselnøttsaus (10%) og karamelliserte hasselnøttbiter (5%).

NÆRINGSINNHOLD
100 gr inneholder.
DataMengdeEnhet
Kj1097Kj
Kcal262,18Kcal
Protein3,7gr
Karbo30,2gr
Sukker25,8gr
Fett13,9gr
Mettet fett5,4gr

Innlagt/oppdatert dato
24.05.2016
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Iskrem
Produsent
Mövenpick
Fotograf
Diplom Is
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
73
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6






Kilde til Næringsdata
Skriv inn mengde i gram.
gr inneholder.






Kommenter med hjelp av Facebook


Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Mövenpick hazelnut med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Bella Italia gelato caramello900215,182,532
Hennig Olsen banan sjokolade spann1060253,3413,9428,1
Hennig Olsen rom rosinis spann838200,2810,2423,1
Iskrem, lettis, med mindre sukker og fett58714053,819,8
Diplom-is pistasj 5,0 l926221,31113,526
Hennig Olsen sjokoladeis spann788188,339,84,120,9
Hennig Olsen Peanut Butter Caramel spann111326615,16,326,3
Diplom-is sitron 5,0 l900215,1113,526
Diplom-is sjokolade 5,0 l100023913425
Hennig Olsen twin1283306,6317,14,433,1
Softis928,8722213422,2
Diplom Ananas Split830198,37101,522
Diplom-is gammeldags vanilje 5,0 l900215,112423
Hennig Olsen pistasj spann910217,4912,54,721,6
Bella Italia gelato nocciola100023911331


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!