Gå til forsiden av matoppskrift.no



Regal vinjett hvetemel

Bilde av Regal vinjett hvetemel.

Fakta om ingrediensen.

Det er forskjell på hvete og hvete. Nå gir vi alle entusiastiske hjemmebakere muligheten til å bake like gode og flotte brød som bakeren gjør. Du finner Vinjett hos Ica og Coop.

Tips:
Lange hevetider gir et bedre brød. Både smak og skorpe blir bedre. Mindre gjær i brødene gjør at de ulike meltypers smak kommer bedre frem. Langpanne med vann i bunnen av ovnen gir brødet en sprø skorpe. Damping gjør brødet bedre og ofte også en flott krakelering på brødets skorpe. Elting gir et lekrere brød. Fuktig deig gir et bedre brød og sprø skorpe. Høye temperaturer gir bedre skorper på brødet. Hev/hvil brødene under et håndkle, gjerne med en plastpose e.l. over så bevarer deigen fuktigheten. Dette fremhever også smaken. Bruk surdeig. Brød som er bakt med surdeig har en deilig kompleks smak. Surdeig er en symbiotisk kultur av melkesyrebakterier og gjærsopp som anvendes som hevemiddel ved brødbaking. Balansen mellom de aktive mikroorganismene gir ulike typer surdeig. Surdeig brukes som oftest til rugbrød men kan også brukes til andre brødtyper.


Kilde til Næringsdata
Produsent
Regal
Fotograf
Regal
Innlagt/oppdatert dato
08.07.2016
Hovedgruppe
Kornvarer og kornprodukter
Undergruppe
Bakemel
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
141
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1450 kilojoule
Kcal 346.6 kilokalorier
Protein 13 gram
Karbo 66 gram
Sukker 1.7 gram
Kostfiber 3.3 gram
Fett 2 gram
Mettet fett 0.3 gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Regal vinjett hvetemel med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Axa Bjørn havremel1520363,2871361
Regal Hele byggryn1400334,63865
Regal fiberbakst1473352,042,311,669,6
Hvete133031521254
Rugmel, sammalt13633232,49,657,5
Møllerens grovbakstmel1365323211,660,8
Finbakstmel146234521070,5
Holmen crisp Jyttemjøl FibraTeff1246297,791,78,761,9
Eventyrsmak Økologisk sammalt speltmjøl1363325,752,415,9755,88
Møllerens sammalt hvete grov13303152,41354,4
Regal Siktet hvetemel1450346,5521268
Eventyrsmak Steinmalt byggmjøl12783021,1860
Emmermel1317,993153,712,781,5
Grahamsmel1426340,812,410,774,1
Triticale1414337,941,8113,1858,54

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!