Gå til forsiden av matoppskrift.no



Roquefort Carles AOP

Bilde av Roquefort Carles AOP.

Fakta om ingrediensen.

Roquefort blir produsert i Frankrike. Roquefort kan bare lages i landsbyen Roquefort som ligger i Syd-Frankrike. Huset Carles er et familie drevet meiri fra 1927, og er den nest minste produsenten av sju.

Smak
Den har en ren smak som er kraftig, fyldig og rik – men noe salt. Konsistensen er noe kort. Ostemassen er fuktig og smuldrende, og bør derfor deles med en «oppvarmet» kniv. Osten smelter i munnen og etterlater en eventyrlig smak av skimmel og salt.


NÆRINGSINNHOLD
100 gr inneholder.
DataMengdeEnhet
Kj1550Kj
Kcal370,45Kcal
Protein21gr
Karbo1,8gr
Sukker0,2gr
Kostfiber0gr
Fett32gr
Mettet fett18,4gr

Innlagt/oppdatert dato
28.11.2016
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Blåmuggost
Produsent
Oluf Lorentzen
Fotograf
Oluf Lorentsen
Kun storkjøkken
Ja
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
72
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6






Kilde til Næringsdata
Skriv inn mengde i gram.
gr inneholder.






Bruksområde for Roquefort Carles AOP.

Osten er opprinnelig rund, og er blitt delt i to – som en halv måne. Den har fine karakteristiske blåskimmel-marmoreringer pent fordelt over hele osten.

Kommenter med hjelp av Facebook


Noen anbefalte oppskrifter som bruker Roquefort som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.
Eller søk etter alle oppskrifter som bruker Roquefort som en av ingrediensene.

OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Tomatsuppe av friske tomater4.957,534,650,732,842,25
Vinmarinert elgstek3.8112,595,0212,171,4217,02
Spinatpannekaker m/ blåmuggost4270,4622,458,336,3120,11
Spinatpannekaker m/ blåmuggost4270,4622,458,336,3120,11
Baconring4.5299,6626,1413,092,9814,63
Stekt kyllingbryst med stuet spinat og Mouton Bleu3135,058,4513,940,4713,93
Ostedressing, sterk3394,96407,61,1214,55
Rødbetsalat med roquefort og kapers3122,026,15,769,7410,75
Ostefat med sinte oster399,918,316,140,146,51
Ost på pepperkake3339,2426,713,2711,3321,88
VM-smørbrød med blåmuggost på appelsinseng3226,9515,0911,0410,816,07
Hjortefilet med roquefortsaus3148,338,977,878,399,31
Spansk rissalat3169,4710,838,418,969,99
Hjerter i pastrami372,865,042,273,877,41
Grillet nykål med bacon3160,2513,734,573,686,46

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Roquefort Carles AOP med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Roquefort Papillon red label AOP1541368,2932211,8
Roquefort Orchis Bordeaux AOP1509360,6531191,5
Roquefort papillon AOP ØKO1541368,2932211,8
Saint Agur creme1185283,2125132,3
Bleu d´Auvergne Sancy1389331,9728210,6
Tine Fryd Blå Auvergne1389331,9727,520,660,55
Tine Små Blå med hvitløk og persille1393332,9228210
Bergader1376328,862819,50,5
Stilton mini (vokset) PDO1698405,823523,70,1
Dorblu classic1396333,6429190
Roche Baron1416338,4230180,5
Arla castello Danablue i skiver1415338,1829200,5
Royal Blue, ost186645244140
Stilton ring PDO1698405,823523,70,1
Blue_castello1760420,6441140,5


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!