Ryvita lys rug knekkebrød

Bilde av Ryvita lys rug knekkebrød.

Fakta om ingrediensen.

Fullkorn rug knekkebrød.

NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1477 kilojoule
Kcal 353 kilokalorier
Protein 8.5 gram
Karbo 66.9 gram
Sukker 2.9 gram
Kostfiber 16.5 gram
Fett 1.7 gram
Mettet fett 0.3 gram

Innlagt/oppdatert dato
18.05.2016
Hovedgruppe
Kornvarer og kornprodukter
Undergruppe
Knekkebrød flatbrød
Kilde til Næringsdata
Produsent
Ryvita
Fotograf
Haugen Gruppen
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
201
Spesielle egenskaper
Nøkkelhullvare
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Ryvita lys rug knekkebrød med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Wasa Havre1550370,4551165
Kavli Korni Knekkebrød sesam1550370,45610,859,8
Wasa solruta sesam1650394,359,51160
Flatbrød, hjemmebakt type, kjøpt14503431,610,665,5
Ryvita Sesam1569374,99710,558,3
Wasa surdeig flerkorn1450346,5531261
Wasa Delikatess Sesam1500358,55,51155
Wasa Fiber Balance1400334,65,51443
Wasa kanel1650394,356,51070
Wasa surdeig rug1400334,621157
Semper Knäckebröd1450346,552672
Leksandsknekke Godt stekt1485354,912,49,665
Synnøve Grovkrisp med Hakkede Gresskarfrø Sesamfrø og Linfrø1985474,4124,92135,5
Stabburet mors flatbrød1528365,191,69,172
Helios Knekkebiter med spelt og quionoa1789427,5714,915,153,4

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.