Stabburet filodeigpai ost og skinke

Bilde av Stabburet filodeigpai ost og skinke.

Fakta om ingrediensen.

Pai lagd av filodeig og uten egg

NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 970 kilojoule
Kcal 231.8 kilokalorier
Protein 9.4 gram
Karbo 21 gram
Sukker 2.6 gram
Kostfiber gram
Fett 12 gram
Mettet fett 5.8 gram

Innlagt/oppdatert dato
29.02.2016
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Pai terte
Kilde til Næringsdata
Produsent
Stabburet
Fotograf
Stabburet
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
370
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Stabburet filodeigpai ost og skinke med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Pai, med skinke og ost117228118,113,515,7
Stabburet blåbærpai kokkeklar1180282,02113,339
Stabburet pai med ost og skinke1231294,2201118
Eplepai93422311,52,626,4
Billys Ost- og Skinkepai1150274,8517921
Frödinge kjøttfarspai950227,0513819
Stabburet eplepai kokkeklar1130270,07102,735
Stabburet kylling og aspargespai1073256,44161016
Stabburet ostepai1088260,03178,815
Stabburet pai stor bacon og brokkoli1031246,4178,515
Stabburet filodeigpai spinat og feta953227,76136,320
Stabburet pai med bacon og broccoli1059253,1178,817
Toro blåbærpai1130270123,536
Stabburet middagspai kokkeklar1109265,0516,96,221,2
Stabburet pai stor ost og skinke1150274,85191114

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.