Gå til forsiden av matoppskrift.no



Storfe, bogstek, rå

Bilde av Storfe, bogstek, rå.

Fakta om ingrediensen.

Bog er kjøtt fra dyrets skulder og forben. Kjøttet er ganske magert med noe ben. Bogen inneholder 4,4-8,8 % fett. Bogen egner seg best til kokekjøtt i gryter og supper.

Kilde til Næringsdata
Fotograf
Matprat
Innlagt/oppdatert dato
13.06.2016
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Storfe og kalv
Karakter (Snitt)
3,67 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
5923
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 507 kilojoule
Kcal 120 kilokalorier
Protein 21.8 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 3.7 gram
Mettet fett 1.6 gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Noen anbefalte oppskrifter som bruker bogstek som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Oksestek med grønnsaker4.278,452,858,144,435,48
Sterk gulasjsuppe4.826,910,432,452,932,24
Fersk suppe med sursøt saus4.677,612,6310,352,547,24
Sosekjøtt - kjøtt i mørke4.8101,894,978,315,715,55
Kjøtt i mørke4.679,872,777,865,575,93
Frikasse med oksekjøtt4.181,134,077,8335,76
Okseragu4.566,561,086,86,924,78
Meksikanske kjøttboller5114,935,5510,94,777,62
Orkdalssodd5128,425,611,847,267,68
Helstekt oksestek3.891,632,5511,894,87,85
Sosekjøtt 24.281,292,0512,173,38,16
Oksestek 23.593,213,8510,961,518,81
Karelsk gryte(Karjalanpaisti)3.384,641,7415,031,889,49
Sodd fra Kvam4.8156,139,5714,482,999,95
Ferskt kjøtt og suppe 14.842,191,036,091,884,18

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Storfe, bogstek, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!