Storfe, entrecôtekam, stekt

Bilde av Storfe, entrecôtekam, stekt.

Fakta om ingrediensen.

Dette er forlengelsen av ytrefileten på forsiden av ryggen. Den har litt mer isprengt fett i kjøttet, som gjør den saftig, mør og smakfull. Inneholder 11,5 % fett.

Innlagt/oppdatert dato
13.06.2016
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Storfe og kalv
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Matprat
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
3015
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1112 kilojoule
Kcal 267 kilokalorier
Protein 27.3 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 17.5 gram
Mettet fett 8 gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Noen anbefalte oppskrifter som bruker entrecôte som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Entrecôte med fløtegratinerte poteter4.7106,864,77,757,967,41
T-ben stek med bakte poteter2.3135,8278,059,657,97
Chili gryte 25103,813,956,359,55,76
T-benstek2.8266,717,527,3016,93
Biff i curry4.7228,7917,4512,434,9913,45
Helstekt entrecôte3.5198,6512,9920,340,0720,16
Helgrillet entrecôte4.3149,099,8413,421,0715,58
Tapas planke3249,7721,595,827,344,79
Entrecote2.8199,6613,0820,470,0120,25
Entrecote på grillen3.3198,6512,9920,340,0720,16
Grønn entrecôte4.5142,58,888,46,79,81
Argentine Grilled Steak4.5196,921416,010,1518,05
Entrecotefyllte maistortillas4.5231,0518,097,668,5711,09
Biff med trøfler og vinsaus4.5154,378,8314,020,3617,53
Oksekam med hvitløk og ingefær4219,1417,0615,640,6916,47

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Storfe, entrecôtekam, stekt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.