Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sukkerbete - hvitbete, kokte

Bilde av Sukkerbete - hvitbete, kokte.

Kalorier og Næringsinnhold i Sukkerbete - hvitbete, kokte

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 184 kilojoule
Kcal 44 kalorier
Protein 1.7 gram
Karbo 8 gram
Sukker 8 gram
Kostfiber 2 gram
Fett 0.2 gram
Mettet fett 0 gram

Fakta om Sukkerbete - hvitbete, kokte.

Sukkerbeter brukes til produksjon av sukker. Sukker lages og av sukkerroer.

Innlagt/oppdatert dato
04.02.2011
Hovedgruppe
Grønnsaker og grønnsaksprodukter
Undergruppe
Grønnsaker rå
Kilde til Næringsdata
Fotograf
pixabay.com
Karakter (Snitt)
2 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
6078
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6














Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Sukkerbete - hvitbete, kokte med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Fennikel106250,41,43
Vestfoldsalat5312,660,20,90,8
Feltsalat, Mâchesalat69170,22,60,2
Persille, norsk, rå135320,43,11,6
Gulrot, baby, importert, rå120280,10,65
Knutekål, rå98230,11,73
Plommetomater74180,20,72,5
Romersalat, romanosalat68160,21,41,3
Tomat cherry, importert, rå71170,20,62,5
Chili, Hungarian wax12128,910,410,86,68
Søtpotet3398001,616,8
Crispisalat44110,11,20,7
Spinatsennep9221,980,32,21,1
Bitter melon71,12170,1713,7
Kassava6731590,31,436,8

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.