Gå til forsiden av matoppskrift.no



Synnøve Glutenfri puffet müsli med solbær og bringebær

Bilde av Synnøve Glutenfri puffet müsli med solbær og bringebær.

Fakta om ingrediensen.

Slik lager vi vår puffet müsli: Vi starter med å blande corn flakes, solsikkefrø og bokhveteflak med puffede riskuler og puffet quinoa. Det er all "puffen" som gjør vår müsli så luftig og lett å spise. Så tilsetter vi litt søtt, og helt til slutt rører vi inn tørkede solbær og frysetørkede bringebær som gir en deilig og frisk smak!

Kilde til Næringsdata
Produsent
Synnøve Finden
Fotograf
Synnøve Finden
Innlagt/oppdatert dato
26.06.2017
Hovedgruppe
Kornvarer og kornprodukter
Undergruppe
Kornblanding frokostkorn
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
138
Spesielle egenskaper
Glutenfri
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1887 kilojoule
Kcal 451 kilokalorier
Protein 11 gram
Karbo 73 gram
Sukker 18 gram
Kostfiber 4 gram
Fett 12 gram
Mettet fett 1.3 gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Synnøve Glutenfri puffet müsli med solbær og bringebær med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!