Synnøve Glutenfri puffet müsli med solbær og bringebær

Bilde av Synnøve Glutenfri puffet müsli med solbær og bringebær.

Fakta om ingrediensen.

Slik lager vi vår puffet müsli: Vi starter med å blande corn flakes, solsikkefrø og bokhveteflak med puffede riskuler og puffet quinoa. Det er all "puffen" som gjør vår müsli så luftig og lett å spise. Så tilsetter vi litt søtt, og helt til slutt rører vi inn tørkede solbær og frysetørkede bringebær som gir en deilig og frisk smak!

Innlagt/oppdatert dato
26.06.2017
Hovedgruppe
Kornvarer og kornprodukter
Undergruppe
Kornblanding frokostkorn
Kilde til Næringsdata
Produsent
Synnøve Finden
Fotograf
Synnøve Finden
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
170
Spesielle egenskaper
Glutenfri
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1887 kilojoule
Kcal 451 kilokalorier
Protein 11 gram
Karbo 73 gram
Sukker 18 gram
Kostfiber 4 gram
Fett 12 gram
Mettet fett 1.3 gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Synnøve Glutenfri puffet müsli med solbær og bringebær med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.