Taga Iberico Pata Negra

Bilde av Taga Iberico Pata Negra.

Fakta om ingrediensen.

Taga Ibérico Pata Negra er produsert i Spania av sort iberisk gris og betegnes ofte som verdens beste spekeskinke. Tørrsalting og lufttørking i et spesielt klima, samt ekstra lang modning, gir denne skinken en helt spesiell kvalitet. Nyt den gjerne som den er eller bruk den som ingrediens i andre retter.
Jamón Ibérico er en type skinke som produseres sørvest i Spania. Spesielt utvalgt av Taga Foods.


NÆRINGSINNHOLD
100 gr inneholder.
DataMengdeEnhet
Kj917Kj
Kcal219,16Kcal
Protein32gr
Karbo0,2gr
Fett10gr

Innlagt/oppdatert dato
05.04.2016
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Spekemat
Produsent
Taga
Fotograf
Taga
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
115
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6






Kilde til Næringsdata
Skriv inn mengde i gram.
gr inneholder.






Kommenter med hjelp av Facebook


Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Taga Iberico Pata Negra med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!