Taga Iberico Pata Negra

Bilde av Taga Iberico Pata Negra.

Fakta om ingrediensen.

Taga Ibérico Pata Negra er produsert i Spania av sort iberisk gris og betegnes ofte som verdens beste spekeskinke. Tørrsalting og lufttørking i et spesielt klima, samt ekstra lang modning, gir denne skinken en helt spesiell kvalitet. Nyt den gjerne som den er eller bruk den som ingrediens i andre retter.
Jamón Ibérico er en type skinke som produseres sørvest i Spania. Spesielt utvalgt av Taga Foods.


Innlagt/oppdatert dato
05.04.2016
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Spekemat
Kilde til Næringsdata
Produsent
Taga
Fotograf
Taga
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
204
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 917 kilojoule
Kcal 219.2 kilokalorier
Protein 32 gram
Karbo 0.2 gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 10 gram
Mettet fett gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Taga Iberico Pata Negra med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.