Tine Kulturmelk

Bilde av Tine Kulturmelk.

Fakta om ingrediensen.

TINE Kulturmjølk er tradisjonsrik syrna mjølk som nordmenn har føretrekt til alle tider. Du kjenner det på smaken: ein særeigen smak av rå norsk natur.

Bruksområde for Tine Kulturmelk.

TineMelk Kultur er en syrnet helmelk som egner seg godt som drikke og til baking.
NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 254 kilojoule
Kcal 61 kilokalorier
Protein 3.3 gram
Karbo 4 gram
Sukker 4 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 3.5 gram
Mettet fett 2.3 gram

Innlagt/oppdatert dato
29.05.2017
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Melk syrnet
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Tines Mediebank
Karakter (Snitt)
4,6 poeng satt av 5 brukere.
Besøk
10547
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kulturmelk som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Svele4.3208,853,235,7538,741,95
Pjalt4.8265,316,137,1544,091,71
Bergensk brødkake4.9282,688,74,8745,342,56
Vestlandslefse4.9293,377,637,4347,852,51
Ryfylke gome4.794,293,433,5112,331,79
Melkeringe / Rømmekolle4.462,53,53,34,451,59
Nordmørs bakels4.7245,6314,874,6623,032,89
Krydderkake i langpanne3.8275,588,224,9344,762,26
Klenning fra Lierne4.4353,7517,294,3144,742,29
Sveler eller lapper3.9201,993,476,7735,42,06
Sunnfjordlefse 25.1376,4323,414,4136,523,19
Kakemenn 25345,828,526,5759,821,82
Dravle3.1100,254,194,5211,092
Bergensk sursteik4.7143,9210,211,681,229,01
Kams fra Ørsta4.7388,9538,074,736,776,15




Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Tine Kulturmelk med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.