Gå til forsiden av matoppskrift.no



Tine Melk Kultur

Bilde av Tine Melk Kultur.

Fakta om ingrediensen.

TineMelk Kultur er en syrnet helmelk som egner seg godt som drikke og til baking.

NÆRINGSINNHOLD
100 gr inneholder.
DataMengdeEnhet
Kj260Kj
Kcal62,14Kcal
Protein3,3gr
Karbo4,4gr
Sukker4gr
Kostfiber0gr
Fett3,5gr
Mettet fett2gr

Innlagt/oppdatert dato
22.01.2015
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Melk syrnet
Produsent
Tine
Fotograf
Tines Mediebank
Detaljgruppe
Syrnet melk
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
2703
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6






Kilde til Næringsdata
Skriv inn mengde i gram.
gr inneholder.






Kommenter med hjelp av Facebook


Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kulturmelk som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.
Eller søk etter alle oppskrifter som bruker Kulturmelk som en av ingrediensene.

OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Svele4.3209,253,335,7438,631,97
Pjalt4.8264,936,157,1344,011,72
Bergensk brødkake4.9282,688,74,8745,342,56
Vestlandslefse4.9293,377,637,4347,852,51
Ryfylke gome4.795,843,423,5612,681,78
Melkeringe / Rømmekolle4.362,53,53,34,451,59
Krydderkake i langpanne3.8275,588,224,9344,762,26
Sveler eller lapper3.9206,063,426,8936,382,04
Nordmørs bakels4.7245,6314,874,6623,032,89
Sunnfjordlefse 25.1376,4323,414,4136,523,19
Kakemenn 25345,828,526,5759,821,82
Dravle3.1100,254,194,5211,092
Bergensk sursteik4.7143,9210,211,681,229,01
Kams fra Ørsta4.7388,3537,434,847,926,06
Melkekjeks4.3304,487,545,1353,242,22

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Tine Melk Kultur med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!