Gå til forsiden av matoppskrift.no



Tine Melk Kultur

Bilde av Tine Melk Kultur.

Fakta om ingrediensen.

TineMelk Kultur er en syrnet helmelk som egner seg godt som drikke og til baking.

Kilde til Næringsdata
Produsent
Tine
Fotograf
Tines Mediebank
Innlagt/oppdatert dato
22.01.2015
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Melk syrnet
Detaljgruppe
Syrnet melk
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
2768
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 260 kilojoule
Kcal 62.1 kilokalorier
Protein 3.3 gram
Karbo 4.4 gram
Sukker 4 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 3.5 gram
Mettet fett 2 gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kulturmelk som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Svele4.3209,253,335,7438,631,97
Pjalt4.8264,936,157,1344,011,72
Bergensk brødkake4.9282,688,74,8745,342,56
Vestlandslefse4.9293,377,637,4347,852,51
Ryfylke gome4.795,843,423,5612,681,78
Melkeringe / Rømmekolle4.462,53,53,34,451,59
Krydderkake i langpanne3.8275,588,224,9344,762,26
Sveler eller lapper3.9206,063,426,8936,382,04
Nordmørs bakels4.7245,6314,874,6623,032,89
Sunnfjordlefse 25.1376,4323,414,4136,523,19
Klenning fra Lierne4.2353,7517,294,3144,742,29
Kakemenn 25345,828,526,5759,821,82
Dravle3.1100,254,194,5211,092
Bergensk sursteik4.7143,9210,211,681,229,01
Kams fra Ørsta4.7388,3537,434,847,926,06

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Tine Melk Kultur med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!