Tørsleffs Atamon flytende

Bilde av Tørsleffs Atamon flytende.

Fakta om ingrediensen.

Atamon påvirker ikke utseende, lukt eller smak og konserverer syltetøy, marmelade, saft og frukt. Atamon konserverer også grønnsaker syltet i eddik. Atamon tilsettes etter koking, da en del av konserveringsevnen forsvinner dersom det kokes. Brukes også til desinfisering ved å skylle glass og flasker før disse fylles. Ettersom Atamon hemmer veksten av spesielt gjær og muggsopp og tildels bakterier, sikres en lang holdbarhet der det brukes.

NÆRINGSINNHOLD
Næringsinnhold ikke registrert




Kommenter med hjelp av Facebook


Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Tørsleffs Atamon flytende med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Tørsleffs Natron00000
Helios bakepulver73117205,237,8
Gjær, tørrgjær14263417,640,414,3
Tørsleffs Vanila Vaniljesukker1635390,760,40,295,1
Idun fersk gjær for søte deiger276660,411,41,1
Blue Dragon kremet kokos806192,6319,43,41,9
Gjær, pressgjær4481071,98,410
Anslagspasta1500358,5200,540
Daily’s Pinâ Colada Mix719171,842038
Gimsøy gelatinpulver14593430,185,60
Tørsleffs Atamon pulver1234294,920072,6


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!