Gå til forsiden av matoppskrift.no



Toro oksesjysaus med estragon og sjalottløk

Bilde av Toro oksesjysaus med estragon og sjalottløk.

Fakta om ingrediensen.

Når du skal tilberede denne sausen, kuttes litt sjampinjong og sjalottløk i biter og stekes før vann og posens innhold helles over. Denne sausen passer perfekt til alle typer oksekjøtt. Ønsker du å servere lammekjøtt eller hvit fisk kan du med stor suksess tilsette spekeskinke, chorizo og hakket tomat istedenfor sopp og løk for en kraftigere og innovativ saus.

NÆRINGSINNHOLD
100 gr inneholder.
DataMengdeEnhet
Kj108Kj
Kcal25,81Kcal
Protein2gr
Karbo2,9gr
Sukker1,2gr
Kostfiber0,6gr
Fett0,7gr
Mettet fett0,1gr

Innlagt/oppdatert dato
06.10.2009
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Sauser pose
Produsent
Toro
Fotograf
Toros Mediebank
Karakter (Snitt)
5 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
2064
Spesielle egenskaper
Allergen-løk
Allergen-soya
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6






Kilde til Næringsdata
Skriv inn mengde i gram.
gr inneholder.






Kommenter med hjelp av Facebook


Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Toro oksesjysaus med estragon og sjalottløk med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!