Toro oksesjysaus med estragon og sjalottløk

Bilde av Toro oksesjysaus med estragon og sjalottløk.

Fakta om ingrediensen.

Når du skal tilberede denne sausen, kuttes litt sjampinjong og sjalottløk i biter og stekes før vann og posens innhold helles over. Denne sausen passer perfekt til alle typer oksekjøtt. Ønsker du å servere lammekjøtt eller hvit fisk kan du med stor suksess tilsette spekeskinke, chorizo og hakket tomat istedenfor sopp og løk for en kraftigere og innovativ saus.

Innlagt/oppdatert dato
06.10.2009
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Sauser pose
Kilde til Næringsdata
Produsent
Toro
Fotograf
Toros Mediebank
Karakter (Snitt)
5 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
2142
Spesielle egenskaper
Allergen-løk
Allergen-soya
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 108 kilojoule
Kcal 25.8 kilokalorier
Protein 2 gram
Karbo 2.9 gram
Sukker 1.2 gram
Kostfiber 0.6 gram
Fett 0.7 gram
Mettet fett 0.1 gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Toro oksesjysaus med estragon og sjalottløk med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.